Élet-Stílus

Felment a színpadra és leütötte a humoristát, mert a három hónapos gyerekével viccelődött – videó

A dühös férfit a közönség próbálta lenyugtatni, nem sok sikerrel, az apa még egyet behúzott a szabadszájú komikusnak.

Jaime Caravaca spanyol komikus éppen az egyik törzshelyén lépett fel Madridban, amikor egy férfi felugrott a színpadra, majd egy hatalmasat behúzott a humoristának – írja a Marca. Az elkövető egy apa, Alberto Pugilato volt, aki Caravaca egy korábbi hozzászólását kérte számon a maga módján. A férfi később ismét megütötte a komikust.

A spanyol lap szerint a humorista állandó fellépője a „La Resistencia” nevű helynek, előadásai telt házzal mennek. Tevékenységét a közösségi médiában is űzi, sokszor elég radikális poénokkal, Pugliatót is egy ilyennel idegesítette fel.

Az apa nemrégi posztolt egy képet a közösségi oldalán három hónapos fiáról, a kép mellé pedig azt írta: „Büszkeség és öröm”. Caravaca odakommentelt a kisfiú képe alá, azt írta, hogy az apja úgysem tudja megakadályozni, hogy a fia meleg legyen, és hogy fekete férfiakkal háljon – röviden összefoglalva, a teljes szöveget nem idéznénk inkább.

Pugilato a hétfői előadásig várt a revanssal, de a helyszínen már nem sokat vacillált, ahogy megérkezett, felment a színpadra, majd szó nélkül lekevert egyet a humoristának.

Pedofil megjegyzéseket mertél tenni a három hónapos kisfiamra te szemét?!… Na, gyere, mondd a szemembe is…Te szardarab…most mondd!

– üvöltözte a humoristának, aki egy szót sem szólt.

A feszültség tetőfokán a közönségnek kellett közbelépnie.

Sajnálom, sajnálom, én csak egy apa vagyok, aki megvédi a gyermekét!

– védekezett Pugilato, aki hangsúlyozta, hogy, ha valaki szexuális megjegyzéseket tesz a három hónapos fiára, az számoljon a következményekkel, majd ismét megütötte a Caravacát.

Később kiérkezett a rendőrség, de nem tartóztatták le Pugilatót, Caravaca ugyanis közölte, hogy nem tesz feljelentést.

A Daily Mail megjegyzi, hogy a két férfi között hatalmas politikai szakadék is tátong, ami szintén oka lehet a feszültségnek.

Pugilato részt vett különböző szélsőjobboldali mozgalmakban, gyakran posztol olyan bejegyzéseket, amelyekben a bevándorlókat vagy az LMBTQ-közösségek tagjait támadja. Pár napja egy olyan videót tett közzé, amelyben szivárványos zászlót égetnek és a nácik előtt tisztelegnek. Caravaca a szöges ellentéte, baloldali, és lelkes LMBTQ-akitvista, aki provokatív és szakasztikus humoráról ismert.

A kommentmezőben többen megvédték a komikust, illetve a szólásszabadsághoz való jogot, egy hozzászóló szerint a humorista arra utalt, hogy az apa nem tudja befolyásolni, hogy fia meleg lesz vagy sem. A másik táborból viszont többen azt írták, hogy vannak olyan esetek, amikor nem lehet a szólásszabadságra hivatkozni.

Ne szórakozz a gyerekekkel!

– foglalta össze egy kommentelő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik