Élet-Stílus

Csatatérré változtatták egy Airbnb-házigazda lakását

A férfi végül nem tett feljelentést, de a mai napig nem tudja, kik és miért tomboltak a bérleményben.

Egy Angliában élő férfi elképesztő képeket osztott meg annak végeredményéről, hogyan tették tönkre egyik lakását a bérlői – írja a Daily Mail.

Muzingaye Nduna azt állítja, a rendőrség és a szomszédok üzeneteire ébredt egy februári éjszakán 2022-ben, majd megkérte a takarítóját, menjen el a lakáshoz, aki elküldte neki a pusztításról készült képeket. A TikTokon megosztott felvételeken látszik, hogy az összes faajtó eltört, a teraszajtó zsanérját kitépték, a fürdőszoba mosdója leszakadt a falról, a szobákat feldúlták, illetve kihajították a kertbe a matracokat. A 37 éves férfi nem tudta eldönteni, a történtek az ingatlanbefektetői vállalkozása miatt érték vagy csak egy „őrült tombolás” nyomait hagyták ott vendégei.

Alapvetően minden bútor így vagy úgy, de megsérült. A mosogatót és az összes tévét leszerelték, a padlóra dobták, a zuhanyzó paravánját leszedték, és az összes ágyat kidobták az ablakon, beleértve a kereteket és a matracokat is. Lyukak voltak a falakon, vagy az ütésektől, vagy a tárgyak dobálásától, és bútorokat dobáltak le a lépcsőn. Voltam fiatal és diák, így voltam már házibulikon, és tudom, milyen őrültségeket képesek csinálni, de mi soha nem tettünk ilyesmit

– meséli a házigazda.

Muzingaye Nduna végül nem tett feljelentést, mert állítása szerint azon túl, hogy vendégei a negyvenes, illetve ötvenes éveikben jártak, nem tud róluk több mindent, a felújítás költségét pedig fizette az Airbnb kártérítése, így egyedül abból keletkezett anyagi hátránya, hogy néhány hónapig nem tudta kiadni a lakást.

A befektető először 2021-ben fogadott Airbnb-vendégeket az otthonában, amelyet gyakran használtak olyan családok, akiknek szükségük volt a közeli kórház elérésére. Az angliai férfi azt mondja, most „kiszolgáltatott gyermekek és felnőttek” elhelyezésére szolgál a lakás, akiknek kórházi ellátásra van szükségük, viszont a többi ingatlanja esetében továbbra is az Airbnb-t használja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik