Élet-Stílus

A pornó új csillagának tartották, most elmondta, miért hagyta ott az ipart 23 évesen

Gennady Avramenko / Epsilon / Getty Images
Gennady Avramenko / Epsilon / Getty Images
Sasha Grey 18 évesen kezdte, öt év után otthagyta ezt a világot.

Sasha Gray 18 évesen lépett be az amerikai pornóiparba, fél év után már őt tartották a következő nagy filmcsillagnak, akit például Jenna Jamesonhoz is hasonlítgattak. A most 36 éves ex-felnőttflmes sztár egy podkasztban mesélt arról, miért hagyta ott az ipart 23 éves korában.

Eredetileg azért csatlakozott a pornóiparhoz, hogy „bizonyos fantáziáit kiélje egy biztonságos térben”. Jól ment neki a munka, hamar ismert lett, egy évvel első szerepe után már a Playboyban is szerepelt, írja a LADBible amerikai bulvároldal.

2011-ben azonban váratlanul visszavonult a felnőttfilmek világából, mindezt egy közösségimédiás posztban jelentette be: „Ne aggódjatok, nem találtam meg Jézust. Büszkén mondhatom, hogy nem bántam meg, őszintén úgy érzem, mindent elértem, amit előadóként tudtam.”

A podkasztban azt mondta, nem egyik napról a másikra döntött a visszavonulás mellett: elkezdett sok más dologgal foglalkozni, modellkedni kezdett, és nagyjátékfilmekben kapott szerepet, például Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjében, amivel a hollywoodi munkába is belekóstolt.

Több olyan dolog kombinációja vezetett a döntésig, amelyek egyszerre történtek. Csináltam egy kis kanadai filmet, egy fotós könyvön dolgoztam, és kevesebb, mint egy év leforgása alatt elindítottam és leállítottam egy céget. Úgy éreztem, minden abba az irányba terel, hogy válasszak oldalt. Én meg sehogy nem akartam ezt megtenni. Mindkét világban létezni akartam – és léteztem, annak ellenére, hogy az emberek mit akartak tőlem. Az emberek azt akarták, hogy így vagy úgy, hogy állást foglaljak, és egyszerűen nem tartottam szükségesnek. Végül úgy döntöttem, hogy a saját időmben, a saját feltételeim szerint válaszolom meg. Nehéz volt.

Elmagyarázta, hogy nem is tartotta szükségesnek, hogy miértekről beszéljen, ezért jelentette be a visszavonulását két évvel az utolsó pornófilmje forgatása után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik