Élet-Stílus koronavírus

Lady Gaga beismerte, hogy 2022-ben több koncertjén is koronavírusosan lépett színpadra

Kevin Mazur / Getty Images for Live Nation
Kevin Mazur / Getty Images for Live Nation
Nem akarta cserben hagyni a rajongóit, akikről úgy vélte, egyébként is kockázatnak teszik ki magukat, ha koncertre mennek a világjárvány közepette.

A WHO 2020 tavaszán hirdetett globális egészségügyi veszélyhelyzet a koronavírus-járvány miatt, ami egészen 2023 májusáig tartott. A köztes időszakban, 2022-ben volt esedékes Lady Gaga Chromatica Ball című turnéja, melyhez koncertfilm is készült. Utóbbi kapcsán az énekesnő nemrég egy kérdezz-feleleken vett részt, ahol elárulta, hogy az említett turné során 5 alkalommal is koronavírusosan lépett színpadra, mondván, nem akarta cserben hagyni a rajongóit.

Mindenkivel megosztottam a csapatomban, és megmondtam nekik, hogyha nekik ez kellemetlen, nem kell aznap fellépniük, de én meg fogom csinálni a showt, mert nem akarok csalódást okozni a rajongóknak. És én úgy láttam, hogy a rajongók azzal is veszélynek teszik ki magukat minden nap, hogy eljönnek a koncertre

– fogalmazott Lady Gaga, akinek vallomását vegyesen fogadta a közönség.

Míg voltak, akik ujjongtak és tapsoltak, a Guardian cikke szerint a közösségi oldalakon nem mindenki értékelte pozitívan a történteket, egyesek önzőnek és felelőtlennek nevezték az énekesnőt.

Kapcsolódó
WHO: vége van a koronavírus miatti globális egészségügyi veszélyhelyzetnek
Gyakorlatilag ezzel azt jelentette ki a szervezet, hogy a világjárványnak vége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik