Élet-Stílus

Csonka András a választásokról: Ha nem tettél meg mindent, ne is kritizálj!

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A színész hangsúlyozta: szerinte csak az élhet kritikával, aki maga is elmegy, és behúzza valahová az x-et a szavazólapon, ahová ő szeretné.

A közelgő választások apropóján nemrég Csonka András adott interjút az RTL stábjának, melyben kifejtette, úgy véli, minden választásra fontos elmenni, ő pedig személyesen úgy gondolkodik a témában, mint az orvosi szűrővizsgálatokról.

Hogy ugyan tegyünk már meg mindent egy évben egyszer az egészségünk érdekében, amit lehet. Arról nem beszélve, hogy nyilvánvalóan az Európához való tartozás… az én gyerekkorom arról szólt, hogy de jó lenne, ha. És aztán ez megtörtént. Nem is gondolta senki, hogy ez valaha megtörténhet akkor. Ezt soha nem engedhetjük el, ezt a tényt, hogy Európához tartozunk, hiszen mindig is oda tartoztunk. Ez egy nagyon-nagyon lényeges helyzet, hogy ez egy olyan közösség legyen, amit mi is formálhatunk, alakíthatunk, de mindenképpen érezhessük, hogy oda tartozunk, egy nagy család tagjai vagyunk

magyarázta a színész, hozzátéve:

Azt gondolom, ezt nagyon fontos kifejezni a választással is, mert ha nem tettél meg mindent érte, ne is kritizálj! Csak akkor teheted meg ezt, ha odamész és behúzol valamilyen x-et valahova, ahova te akarod.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik