Élet-Stílus

Reggel bement dolgozni, nem sokkal később babát szült, bár fogalma sem volt róla, hogy várandós

John Keeble / Contributor / Getty Images
John Keeble / Contributor / Getty Images
Amikor rosszul lett a munkahelyén, a 19 éves Destiny Stephens-Coull elképzelni sem tudta, mi történik vele. Nem sokkal később, legnagyobb meglepetésére anya lett.

A 19 éves Destiny Stephens-Coull dolgozni indult egy Nando’s étterembe az angliai Basildonban. Nem sokkal műszakkezdés után azonban rosszul érezte magát és vérezni kezdett. Azt hitte, csak menstruál, de a vérzése egyre erősödött és szédülni kezdett. Szólt a főnökének, aki azt mondta neki, azonnal kórházba kellene mennie.

Destinyt azt egyik barátja a sürgősségire kísérte be. Egy órán át várakoztak, de nem kerültek sorra, csak miután Destiny kért egy tisztasági betétet, mert a vérzése akkorra annyira felerősödött, hogy a padlóra csöpögött. Míg egy nővér elment egy betétért, Destiny összeesett, így jutott be végül egy orvoshoz – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Számos vizsgálat elvégzése után kiderült, hogy Destiny várandós. Négy órával az után, hogy megérkezett a kórházba, sürgősségi császármetszéssel segítették világra kisfiát. A lány azt mondja, fogalma sem volt róla, hogy várandós. Korábban egyszer késett három napot a vérzése, akkor csinált is egy terhességi tesztet, de az negatív eredményt mutatott. Később a várandóssága alatt végig menstruált, nem voltak reggeli rosszullétei, nem volt fáradékonyabb és a pocakja sem növekedett.

Amikor a nővér az ultrahangvizsgálaton azt mondta, várandós vagyok, azt mondtam neki, dehogy vagyok, fel akartam kelni és otthagyni a kórházat, mert azt hittem, hazudnak. Akkor már vértranszfúziót kaptam, de ki akartam tépni magamból a csöveket, úgy fogtak le a nővérek.

Destiny sokkos állapotba került. Később pedig csak rosszabbodott a helyzet, amikor közölték vele, hogy újszülött kisfiánál hidrokefália, vagyis vízfejűség lépett fel, ami miatt egy másik kórház intenzív osztályára szállították. Az orvosok azt mondták, a kisfiú valószínűleg nem fog tudni sem járni, sem beszélni.

Mindez két évvel ezelőtt történt és Destiny, aki jelenleg bárpultosként dolgozik, azt mondja, a kisfia, Kingsley teljesen normális kisgyerek, de rendszeresen járnak orvosi vizsgálatokra. Destiny azt mondja, ha szülése körülményeire gondol, még most is rosszul van. Két évnek kellett eltelnie, hogy nyilvánosan tudjon beszélni a történtekről. A családjának nagyon hálás, amiért mindvégig mellette voltak és támogatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik