Élet-Stílus

Világfájdalommal az arcán reagált az újszülött-fotózásra a hétnapos baba

A fotós elmondása szerint rengeteg csecsemőt fotózott, de egyik baba sem „ajándékozta” meg olyan grimaszokkal, mint Trent.

Újszülött-fotózáson vett részt egy anyuka a babájával az Ohio állambeli Cincinnatiben, a képek alapján azonban úgy tűnik, a csecsemőnek nem nagyon volt kedve portrét állni, pontosabban „feküdni”, és ezt igencsak morcos arckifejezéssel akarta közölni. De a babának igazából semmi baja nem volt.


Az akkorhétnapos Trentet édesanyja, Jessica Mundy vitte el a fotózásra. A képeket a fotós, Lauren Carson osztotta meg, aki elmondása szerint még nem találkozott hasonló reakciókkal.

Egy évtizede fényképezek újszülötteket, és több száz csecsemőt fotóztam, akik rengeteg nagyszerű arckifejezéssel ajándékoztak meg engem. De egyik sem hasonlítható ahhoz, ahogy ez az édes kis fickó rám nézett

mondta a fotós a Good Morning Americának.

Carson elmesélte, Trent már ébren volt, amikor anyukája behozta a fotózásra, a babát bepelenkázták és lefektették, majd a fotós elkezdett kattintgatni. A fotós elmondása szerint a kisfiú már az elejétől elkezdett „pózolni” a kamerának, aminek következtében a fotós és az anyuka nevetésben tört ki, hisz Trent grimaszai olyanok voltak, mint egy zsémbes öregúré. Carson szerint Trent valójában nem volt rosszkedvű a fotózás alatt.

Teljesen rendben volt. Nem volt nyűgös. Nem sírt, semmi nem utalt arra, hogy kényelmetlenül érezné magát vagy ideges lenne

– mondta a fotós.

Mundy elmondta, bár viccesek voltak Trent arckifejezései, a kisfiú már korábban is ilyen arcokat vágott, ezért az anyukát nem lepte meg, hogy a kamerák előtt is így viselkedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik