Élet-Stílus

Bűnösnek találták a tanárnőt, aki két diákot zaklatott

Az ítélet kiszabásáig szabadlábra helyezték, hogy együtt lehessen a második fiútól született gyerekével.

A 30 éves Rebecca Joynest bűnösnek találta a bíróság két 15 éves fiúval való szexuális visszaélés miatt. A tanárnő óvadék ellenében volt szabadlábon az első fiúval való kapcsolata miatt, mikor kapcsolatba került a másik fiúval, akitől terhes is lett – számolt be róla a BBC.

Óvadék ellenében a büntetés kihirdetéséig megint szabadon engedték, a bíró ezt azzal magyarázta:

Ebben az esetben egy csecsemőről is szó van, aki nem tett semmi rosszat, és teljesen ártatlan, és ön nyilvánvalóan látni akarja őt, mielőtt kiszabják az ítéletet, ezt megértem.

Az esetek idején 28 éves nő egy kilencéves kapcsolatból került ki, „hízelgett” neki a tizenéves fiúk figyelme.

„A” fiú kitalálta a telefonszámát, miután megadta neki, egy számot kivéve; majd a Snapchaten kezdtek el kommunikálni.

Egy nap megegyeztek, hogy találkoznak, a fiú azt hazudta a szüleinek, hogy egy barátjánál lesz. Ehelyett a nő felvette a kocsijával, elmentek egy plázába és vett neki egy Gucci övet 350 fontért (160 ezer forintért). Ezután a nő lakásán kötöttek ki, ahol két alkalommal is közösültek.

Jobb, ha senki nem tud erről

– mondta a nő, mikor levetkőzött. A fiú azt mondta, többször is furának érezte a helyzetet, de tudta, hogy ez lesz, imponált neki – írta a Mirror.

Másnap az anya látta, hogy ki van szívva a fiú nyaka, szembesítette is ezzel, de azt mondta, semmiség. A rendőrség azonban kapott egy fülest, és fény derült az igazságra.

Joynes azzal a feltétellel engedték szabadlábra, hogy engedély nélkül nem léphet kapcsolatba 18 év alattival. A nő összeomlott, visszaköltözött a szüleihez.

Mélyponton volt, mikor „B” fiú üzent neki a Snapchaten, a hogyléte felől érdeklődött.

Őszintén azt hittem, hogy törődik velem

– mondta Joynes, aki visszaköltözött a saját lakásába, ahol felkereste a második fiú. Lefeküdtek, de erre a kapcsolatra is fény derült.  Joynes a bíróságon azt állította, nem volt közöttük semmi, míg a fiú nem lett 16 éves.

A nő öt hónapon át volt előzetesben, mikor szabadlábra helyezték tavaly novemberben. Idén januárban született meg a második fiútól a gyereke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik