Élet-Stílus

Három hónapos kislányával a karjaiban ért célba egy anyuka a futóversenyen

Fern nem sokkal a célvonal előtt csatlakozott anyukájához egy barátnak köszönhetően.

Megan McWhinney nem így tervezte, de végül kislányával a karjaiban ért célba egy futóversenyen az angliai Blackpoolban. A anyuka a TikTokon osztotta meg az erről készült felvételt.

@m_28_lm Proud moment to share with my girl #beaverbrooks10k #blackpoolfunrun #postpartumbody #postpartumrecovery #11weekspostpartum @beaverbrooksthejewellers ♬ Proud - Rip City Boys Ballad Version - Heather Small

A 28 éves nő a Newsweeknek elmondta, teljesen spontán döntés volt, hogy átvitte a 11 hetes Fernt a célvonalon. McWhinney csak remélte, hogy látja gyermekét a célba érés előtt, ám egyik barátja váratlanul a kezébe adta Fernt, az anyuka pedig így fejezte be a futást.

A nő még hat hónapos terhesen jelentkezett a futásra, mert úgy gondolta, hogy ez segít majd neki, hogy a szülés után visszanyerje a formáját. Elmondása szerint csak két nappal a verseny előtt döntötte el, hogy biztos, hogy indul, ekkor érezte magát először „elég fittnek”.

Ma már büszke magára, hogy teljesítette a 10 kilométeres versenyt, arra meg még inkább, hogy ezt a gyermekével is megoszthatta.

Örökké hálás leszek a barátaimnak, hogy megszervezték és leforgatták az egészet!

– hálálkodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik