Élet-Stílus

Demi Moore helyretett egy vendéget az amfAR-gálán, miután megzavarta a beszédét

Ryan Emberley / amfAR / Getty Images for amfAR
Ryan Emberley / amfAR / Getty Images for amfAR
Éppen Chert konferálta fel a színpadon, amikor a közönség hátsó sorából megzavarták.

A minap volt esedékes az amfAR Cinema Against AIDS Cannes-i gálája, melyen szokás szerint több nemzetközi sztár is fellépett – köztük Cher is, akit Demi Moore konferált fel. Miközben viszont a színésznő az előadó korábban elnyert díjait sorolta, egy pillanatra megállt, valaki ugyanis a közönség hátsó soraiból megzavarta a beszédét – derült ki egy X-en megosztott helyszíni felvételről, amit a Page Six szúrt ki.

Te Emmy-díjas vagy ott a terem végében? Kurvára nem hiszem

– mondta a mikrofonba Moore, amit a közönségből többen ovációval fogadtak.

Ő egy igazi stílusikon és a személyes haj-inspirációm. Az amfAR pedig 2015-ben inspirációs díjjal tüntette ki. A lényeg, hogy ő minden idők egyik legtehetségesebb, legsikeresebb és legkedveltebb előadója. Úgyhogy kérem, fogadják szeretettel a hihetetlen, az egyetlen Chert

– fejezte be az énekesnő felkonferálását a színésznő.

Hogy pontosan milyen megjegyzés hozta ki a sodrából Moore-t, egyelőre nem tudni, a napokban viszont egy másik incidens is történt Cannes-ban: akkor Kelly Rowlandről készült felvétel a vörös szőnyegen, melyen az látszott, hogy egy biztonsági ember igencsak kihúzta nála a gyufát. Az énekesnő a történtekkel kapcsolatban azt mondta:

Az a nő tudja, mi történt. Én is tudom. Van egy határvonalam, ami mellett kiállok. Voltak más nők is, akik megjelentek a szőnyegen, akik nem egészen úgy néztek ki, mint én, és őket nem szidták, nem lökdösték, vagy mondták nekik, hogy menjenek onnan. Kiálltam magam mellett, ő pedig úgy érezte, ki kell állnia a saját igaza mellett. De én nem tágítottam.

Kapcsolódó
Nagyon kihúzta a gyufát Kelly Rowlandnél egy biztonsági ember a cannes-i vörös szőnyegen
Nem lehetett máshová nézni, annyira látszott az énekesnő dühe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik