Élet-Stílus

Badár Sándor: Elváltam a gyermekeim anyjától, van új párom

rtl
rtl
Nem akart erről beszélni, ám mégis megtette.

Kadarkai Endre Szavakon túl c. műsorának vendége volt Badár Sándor, a beszélgetést a story.hu szemlézte. Ebből kiderült, hogy Badár a magánéletéről is beszélt egy keveset Kadarkainak; elmondta például, hogy elvált a feleségétől.

Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem.

A humorista azt mondja, nem könnyű vele az élet, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud előre lépni. Azt is mondja, nem volt dráma a válás alatt.

Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik