Élet-Stílus

Talált egy férfit az ágya alatt, már négy hónapja élhetett az otthonában

Nem arról van szó, hogy a férjét ismerte ki ennyi idő után.

A TikTokon magát csak K-nek nevező nő azt állítja, hogy egy férfi élt a házában hónapokon keresztül anélkül, hogy ő ennek tudatában lett volna.

A videókban arról beszél, hogy 26 éves korában vette meg a házat, ahová két gyerekével költözött be. Rengeteget dolgozik, napi 10-12 órát, ezért sokszor alakul úgy, hogy a gyerekek a nagyszülőknél vannak, alszanak, ezért K is oda megy sokszor éjszaka.

Egy este is így történt, aztán reggel hazament. Volt még egy kis ideje, ezért gondolta, pihen egy kicsit, levetkőzött, és lefeküdt az ágyába.

Zajt hallottam, gondoltam, egy egér. Kihajoltam az ágyam szélére, és egy kék farmert és egy fekete zoknit láttam kilógni alóla.

Hihetetlenül megijedt K, kirohant a lakásból, beszállt a kocsijába és hívta a rendőrséget.

Hívásban volt, mikor látta, hogy a férfi, akit azzal bízott meg, hogy nyírja a füvet, kilép a bejárati ajtón. Egyszerűen csak elsétált. Mikor megérkeztek a rendőrök és átnézték a házat, a nő több részletre is figyelmes lett, mosatlan edényekre, eltűnt tárgyakra.

Bevallotta, hogy négy hónapja lakik a házamban. Betört, amikor elmentem, és a zuhanyomat használta, a gyerekem PlayStationjén játszott, az ételemet ette.

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

A rendőrök később azt is elárulták a nőnek, hogy a férfinál megtalálták az ő bugyijait és más nők alsóneműjét is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik