Élet-Stílus

Vizes kalandok Lutzmannsburgban

A Sonnentherme Lutzmannsburgban a legkisebbek a legnagyobbak! Európa vezető baba- és gyermekbarát termálfürdőjében a szórakozás és a pihenés tökéletesen kiegészítik egymást, ráadásul az időjárás sem ronthatja el a családi üdülést. Helyben szállhatunk meg: szállodában vagy prémium családi üdülőházakban, és ami még jobb, az érkezés és távozás napján is kimaxolhatjuk, akár egész nap élvezhetjük a vizes élményeket – többek között a világ leghosszabb virtuális valóság csúszdáját!

© Sonnentherme Lutzmannsburg/Andi Bruckner A 25 m hosszú szivárványcsúszda is vizes kalandokat tartogat

A tágas Baby World mellett a végtelen vízi kalandokat kínáló Fun World és a 270 méter hosszú XXL Monster Ride mega csúszdával felszerelt Speed World kínál egyedülálló élményeket a család minden tagjának.

A Sonnentherme Lutzmannsburgban senki sem fog unatkozni: a kis és nagy csúszdákon, a hullámmedencén kívül ugrótornyok és mászófal, pezsgőfürdő és vadvízi patak fokozza az élményeket. Olyan különlegességeket is kipróbálhatunk, mint a sellőúszás és a virtuális valóságot alkalmazó a búvárkodás. Itt található továbbá a Cinesplash, Ausztria legmodernebb és leginnovatívabb 5D-s vízi élménymozija, ahol fürdőruhában és 3D-s szemüvegben kalandozhatunk. A moziélményt speciális effektek, többek között eső, szél, lézervillanások és természetesen dolby digital surround hangzás teszi teljessé.

A 202 méteres Twister csúszdán felnőttek és gyerekek egyaránt belemerülhetnek három lenyűgöző világba – a galaxisok, az égbolt és hó birodalmába. Emellett ott van az innovatív Swimm Academy, a 3 ugródeszkával és a víz fölé nyúló mászófallal felszerelt Splash medence, illetve a kisgyermekes családoknak szánt babastrand és homokos gyermekmedence. Az élmények végtelenek: az elektromos vízi dodgemek és a gyerekvonatok mellett kültéri színpad is várja a családokat.

A szobából egyenesen a fürdőbe

Szálljunk meg helyben! A Sonnentherme mellett közvetlenül található a négycsillagos Hotel Sonnenpark, ahol a légkondicionált szobákban all inclusive ellátással pihenhetünk, és rövid, közvetlen folyosó köti össze a termálfürdővel. Ráadásul a szálloda saját vízi világgal is rendelkezik, amely beltéri és kültéri gyermekmedencékkel, gyermekcsúszdával, kültéri játszótérrel, pelenkázószigetekkel és babakocsifelvonóval várja a családokat. A szálloda minden korosztályra külön gondolt: felügyelettel és kúszósávval, vízággyal, relaxáló zenével és más, multiszenzoros élményekkel várják a 2 év alatti babákat. A 2-10 éves gyerkőcöket szakértő felügyelet és szintén változatos programok várják a hét minden napján.

© Sonnentherme Lutzmannsburg A teljesen felszerelt prémium mobil vendégházak tökéletesek a kényelmes családi üdüléshez

A maximális kényelemért válasszuk a prémium minőségű családi vendégházakat, melyekből a szabadtéri részlegen keresztül közvetlenül elérhető a Sonnentherme élményfürdő és szaunavilág. A prémium minőségű, 2–5 fős családi mobilházak – 2 hálószobával és 28 négyzetméteres napozóterasszal – közvetlenül a termálfürdő mellett találhatók, és egész évben hangulatos szálláshelyként szolgálnak a tökéletes családi nyaraláshoz. Mi lehet még ennél is jobb?

További információk itt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik