Élet-Stílus

Legjobb barátjával csalta meg a volt férje, gyújtogatással állt bosszút a brit anya

Az indíttatás miatt csak pénzbírságra és közmunkára ítélték az elhagyott anyát.

Egy négygyermekes brit anya azzal állt bosszút hűtlen férjén, hogy felgyújtotta a férfi körülbelül 900 font (400 ezer forint) értékű ruháit – írja a Sun.

Az 50 éves Rhian Templeton, miután néhány telefonhívásból rájött, hogy gyerekkori legjobb barátnőjével csalja őt házastársa, edzőcipőket, öltönyöket, kabátokat és ingeket dobott a hátsó kertben rakott máglyára. A lángokat a kiérkező tűzoltók oltották el, viszont az erről készült fotókat a nő továbbította volt férjének, Stephennek, akit sokkolt, mikor megkapta a képeket – szerinte Templeton pontosan tudta, hogy az elégetett ruhái érzelmi értékkel bírtak számára, emellett pedig akár a ház is leéghetett volna a bosszúból rakott tűztől, valamint a férfi úgy véli, sok barátját és családtagját volt felesége miatt veszítette el.

A büntetlen előéletű nőt bíróság elé állították gyújtogatásért, azonban tettének súlyossága ellenére csak közmunkára és 245 font (nagyjából 110 ezer forint) bírságra ítélték. A védője szerint a gyújtogatás spontán cselekedet volt, amit a megrázó hír váltott ki az elhagyott nőből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik