Élet-Stílus

Hunyadi Donatella a Fort Boyardról: Régóta szeretném megmutatni, hogy nem csak szép tudok lenni

TV2
TV2
A kalandjátékban szeretné bizonyítani, hogy ügyességi és erőnléti feladatokban is jól helyt tud állni.

A héten nyilvánosságra hozták A Fort Boyard – Az erőd celebszereplőinek listáját. Köztük van Kiszel Tünde 22 éves lánya, Hunyadi Donatella, aki az elmúlt időszakban igyekezett kilépni édesanyja árnyékából, aminek részeként például tavaly szerepelt a Dancing with the Starsban.

Az eddig főleg TV2-n szereplő, modellkedéssel is foglalkozó klasszikus ének előadóművész az új RTL-es műsor sajtótájékoztatóján elmondta a csatornának, miért vállalta el a felkérést.

Nekem nagyon-nagyon tetszik az egész feelingje a játéknak. Nagyon régóta szeretném magamat megmutatni egy ügyességi műsorban is; hogy nemcsak szép tudok lenni, szép sminkben, szép hajjal, szép ruhában, vonulni vagy fotózásokon megjelenni, hanem igenis egy erőnléti feladatban is oda tudom tenni magamat

– fogalmazott Hunyadi, majd azt is elárulta, hogyan készül a franciaországi forgatásra.

Szeretném tényleg a maximumot nyújtani, úgyhogy heti négyszer-ötször járok súlyzós edzésre, személyi edzővel. Készülök nagyon a műsorra, mentálisan is próbálom magam stabilizálni, erősíteni, hogy semmi olyan ne legyen, ami hátráltatni tud engem, fizikálisan vagy mentálisan.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik