Élet-Stílus

Heves vitát váltott ki, valóban „apró faemberek” láthatók-e egy tiktoker élő közvetítésén

Mi másra tippelnénk, de a mini faember is egy megfejtés.

A latin-amerikai folklór részét képezik az apró testű, odúkban élő koboldszerű lények, a duendék, és egy tiktoker követői úgy vélik, élő közvetítése során a férfinek velük volt szerencséje találkozni – írja a LadBible.

A Selflextion nevű felhasználó egy fát videóz, amelynek odújában egy apró emberhez hasonlító lény tűnik fel. A több mint 14 millió megtekintésnél járó felvételt azzal a felirattal tette közzé, hogy az élőben készült, valamint arról kérdi követőit, szerintük mi látható a képsorokon. A többség határozottan állította, hogy a magára „spirituális gyógyítóként” hivatkozó férfi egy duendével találkozott, és óvatosságra intették őt. A Latin-Amerikában „honos” mitológiai lények jellemzően dzsungelben élnek, gyümölcsöt esznek és állítólag kifejezetten agresszívan védik az otthonukat, valamint szerencsétlenséget hoznak arra, aki megpillantja őket. Ezzel szemben több kommentelő megkérdőjelezte a felvétel valódiságát, és az élő közvetítésre válaszul azt írták, manapság csak annak hihet az ember, amit saját szemével lát.

@selflextion This was on live!!! What ya’ll think? About know what that was? #selflextion #selflove #truth #consciousness #selfhealing #awakening #spirtitual #chakras #chakrahealing #chakrabalancing #kemtectic #allseeingeye #meditation #alignment #mystical #oneness #motivation #highvibrations #selfhelp #change #pinealgland #fypage #fyp #trending #viralvidoes #thirdeye #trendy #trendingvideo #soul #viral #trending #viraltiktok #wakeup #oneness ♬ original sound - Selflextion

Ajánlott videó

Olvasói sztorik