Élet-Stílus

Fél hétkor elküldi a gyerekeit aludni, hogy legyen idejük egymásra a férjével

Így „virágzik” a házasságuk.

Eléggé megosztja a kommentelőket az az anyuka, Claire Ghana, aki arról beszél az egyik TikTok-videójában, ő lefekteti a gyerekeket már este fél 7-kor, hogy legyen idejük egymásra a párjával. Úgy gondolja, hogy ennek köszönhetően „virágzik” a házasságuk.

A kommentelők között azonban sokan úgy vélik, túl korai ilyen korán az ágyba küldeni a gyerekeket, vannak, akik azt emelik ki, nekik a gyerekeik tovább vannak fent, a házasságuk mégis virágzik, de az még meglepőbb, milyen sokan írják, hogy hasonló a rutinjuk Ghanáékhoz.

Egy hozzászóló megkérdezte, hogy egyáltalán szokott lenni a gyerekeivel? Mire a négygyerekes anya azt válaszolta, a nap 24 órából áll, a nagy részét vele töltik a gyerekek, akik

amúgy is szívesebben vannak a szobájukban.

Hozzáteszi, van, mikor kicsit csal, és csak 7-kor térnek nyugovóra a gyerekek, de nekik a férjével kell a közös, kettesben megélt időtöltés.

Minden szülő más. Minden család más. És ez az, ami nálunk működik

– mondja el a videó végén.

@claireghana Replying to @Char do people think I lock my kids in cupboards 😂😂 #replytocomments #replyingtocommentswithvideo #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ゚viral #fyp #parentingtips #parentinghacks #marriage #relationship #trending #viraltok ♬ original sound - Claireghana

Ajánlott videó

Olvasói sztorik