Élet-Stílus

Kerekes József: Az egész életemre rányomta bélyegét apám elvesztése

rtl
rtl
A színész apja fiatalon halt meg, betegség után.

A BEST Magazin legfrissebb számában olvasható interjú Kerekes Józseffel, aki nemrég ünnepelte 62. születésnapját. A színész felidézte, hogy édesapja 49 éves volt, mikor meghalt rákbetegségben, így Kerekes sokáig rettegett attól, rá is ugyanilyen sors vár.

Egyébként egész életemre rányomta bélyegét apám elvesztése. 49 éves koromig az járt a fejemben, vajon megérem-e onnantól kezdve pedig az, vajon meddig tart az én életem. Nehéz ilyen örökséggel élni, attól félni, nehogy az én gyerekeim is apa nélkül nőjenek fel.

Az interjúban arról is beszélt, 32 éves koráig otthon lakott az édesanyjával. Mint mondja, manapság ez nem ritka, de abban az időben nem voltak jó véleménnyel azokról a fiúkról, akik a mamahotelt nem akarták elhagyni.

Semmi különös oka nem volt, kényelmes, gátlásos és gyáva voltam. Gyáva, mert féltem a lányoktól. Soha nem én szedtem össze őket, hanem fordítva. Egyébként itt is éreztem az apám hiányát, nem volt, aki fogta volna a kezem, vezetett volna, jó vagy rossz tanácsokkal ellátott volna. Nem volt fér a családban, aki elnavigált volna. Mindig irigyeltem azokat a gyerekeket, akinek van édesapja.

BEST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik