Élet-Stílus

Csúnyán átverték a nőt, aki tengerre néző szállodai szobát foglalt

@clarisamurgia / TikTok
@clarisamurgia / TikTok
Igen, ő is azt látta a fotón, amit olvasóink.

Nyaraláskor érthető, ha valaki tengerpartra néző szobában szeretne lakni, ahogyan az is, ha ezért többet kérnek a szállásadók, mint mikor reggeliző szomszédokkal nézünk farkasszemet kora reggel az ablakunkból. Egy Argentínából Olaszországba érkező nő „tengerre néző szobáért” cserébe felárat fizetett egy szállodának, hogy ott-tartózkodása alatt a fotókon látott idilli táj fogadja, ehelyett, mint mondja, még soha nem csapták őt be ennyire.

Clarisa Murgia „Várakozás vs. valóság” címmel töltött fel egy videót TikTokra, amelyen az látható, hogy a csodaszépnek tűnő kilátás csak egy optikai csalódásként tálalt mesteri átverés eredménye. A tiktokernek kezdetben valószínűleg nem tűnt fel, hogy ablakából mégsem a tengerre lát rá, azonban gyanúja erősödni kezdhetett, mikor a vízen úszó vitorlás egy óra elteltével sem mozdult – köszönhetően annak, hogy a valóságban szó sem volt tengerről és vitorlásról, csak egy ezt ábrázoló képről, amit a szemközti ház koszos falára függesztettek fel.

@clarisamurgia Espectativa vs realidad 😂 #italia #parati #italy #paratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #beach #playa #spiaggia #mare #vacanza #estate ♬ Risa Exagerada - Kosovo inefi

Cikkünk szerkesztése közben az eredeti felvételt eltávolították Clarisa Murgia fiókjáról, de a LadBible által közzétett videóban még megtekinthető az optikai illúzió.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik