Élet-Stílus

Megtámadták Steve Buscemit, miközben New Yorkban sétált

Maria Moratti / Getty Images
Maria Moratti / Getty Images
Az incidenst követően kórházba szállították a 66 éves színészt.

A CBC News számolt be arról, hogy publicistája szerint egy férfi rátámadt Steve Buscemire, miközben New Yorkban sétált.

A rendőrség közölte, hogy május 8-án nem sokkal dél előtt segélyhívást kaptak: beszámolójuk szerint egy ismeretlen személy ütött arcon egy 66 éves férfit, akit az incidens után stabil állapotban kórházba szállítottak. Az áldozat zúzódásokat szerzett, megsérült továbbá a bal szeme is az ütés következtében.

Sajtóközleményében a New York-i rendőrség nem említette Buscemi nevét, publicistája viszont megerősítette, hogy az ismeretlen tettes áldozata a 66 éves színész volt, aki jól van, és köszöni a jókívánságokat, bár hihetetlenül szomorú mindazok miatt, akik hasonló támadást szenvednek el New York utcáit járva.

Az ügyben letartóztatás egyelőre nem történt, továbbra is folyik a nyomozás. A rendőrség egy sötét színű baseball stílusú sapkát, kék pólót, fehér tornacipőt és könyvtáskát viselő illetőt gyanúsít. Mint közölték, az elmúlt hetekben több olyan esetet is jelentettek a térségből, melyek során véletlenszerűen támadtak meg embereket, főként nőkét. Utóbbi ügyekben eddig hat letartóztatásról számoltak be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik