Élet-Stílus

A repülőgép poggyásztartójában szunyókált egy nő – videó

Korántsem ez volt az első eset, még a légitársaság történetében sem.

Előkerült egy videó, amelyben egy nő látható, ahogy a Southwest Airlines egyik gépének fedélzeti csomagtartójában szunyókál az indulás előtt. A videót forgató utas szerint egy légiutas-kísérő találta meg a nőt, mielőtt a gép Albuquerque-ből Phoenixbe indult volna.

A videót eddig már több mint 5 milliószor játszották le a TikTokon, a felvételen látható a készítő, aki barátjával jól szórakozik a különös helyválasztáson. Bár a TikTokon már nem elérhető a videó, az ABC közzétette a Facebookon.

Egyelőre nem világos, hogy a fedélzeti szundikáló utas volt vagy a személyzet egyik tagja, és hogy mi volt az oka annak, hogy a poggyásztárolót választotta relaxálásra.

A kommentelők is próbálták kitalálni, volt, aki szerint hűsőlt, lazított egy stewardess az indulás előtt, más viccesen azt feltételezte, hogy egy utas volt, csak biztos, ültek a helyén, ezért költözött fel.

Nem ő az első, akit rajtakapnak a poggyászszekrényben heverészve.

Tavaly nyáron egy utas a Ryanair Ibizáról induló járatán ébredt fel a poggyásztárolóban, 2019-ben pedig szintén a Southwest Airlines egyik járatán fedeztek fel egy légiutas-kísérő a tartóban. Az utasok mindhárom esetben sokkal jobban jártak, mint annak a járatnak az utasai, akiknek kukacok estek a fejükre egy bőröndből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik