Élet-Stílus

Kunovics Katinka férjhez ment

TV2
TV2
Azt mondja, Gáspár Győző egy személyben volt a néhai édesapja, jóbarátja, testvére és a vőfély is a nagy napon.

Múlt hét pénteken került sor Kunovics Katinka és Albert Zoltán esküvőjére. Váratlanul érkező munkalehetőségek miatt a zenészek korábban már két alkalommal is elhalasztották a nagy napot, és május 3-án sem minden olyan tempóban haladt, ahogyan tervezték.

Kunovics Katinka a Story magazinnak mesélt arról, hogyan alakult az esküvője, melyen Gáspár Győző és Völgyi Zsuzsi is ott voltak, sőt, a menyasszonyi ruhája kiválasztásában is segítettek neki. Bár más-más ruhát javasoltak neki, végül mindketten elégedettek voltak azzal, amit az énekesnő választott magának.

Ő és Zsuzsi kísértek el az anyakönyvvezetőhöz, de amikor Győző meglátott, eljátszotta, hogy kiakad. Nagyon elemében volt, amit köszönök neki, mert egész nap pörgött-forgott körülöttem, megnevettetett, segített, egy személyben volt a néhai édesapám, jóbarát, testvér, vőfély.

A házasságkötés végül a vártnál másfél órával tovább tartott. Kunovics elfelejtette magával vinni a szertartásra a személyi igazolványát, ami ugyan csak egy tíz perces várakozási időt jelentett – mivel közel laktak a helyszínhez –, később kiderült, hogy Gáspár Győző személyije már januárban lejárt, így a showman nem lehetett Kunovics tanúja.

Végül egy barátnőm ugrott be, neki volt érvényes papírja. Mindez annyi időbe telt, hogy nem végeztünk volna a következő esküvőig, így csak másfél óra és három másik esküvőt végigvárva lettünk Zolival férj és feleség

– osztotta meg a lappal az énekesnő, aki szűk baráti körben mondta ki férjével az igent, majd később egy vacsorán ünnepelték meg nagy napjukat egy népesebb vendégsereggel.

Kunovicsnak a kislánya, Katinka is a koszorúslánya volt, aki mint mondja, a lagzin megkérdezte a férjétől, szólíthatja-e ezentúl édesapjának.

Katinka megkérdezte tőlünk az este, hogy Zolit ezentúl hívhatja-e apucinak. A férjem pedig annyit mondott, »úgy szeretlek, mintha a saját lányom lennél«, majd megölelték egymást.

Mint kiderült, a friss házasok mostanra már a Kanári-szigeteken rendezkedtek be. Munkaügyben költöztek ki, a következő tanévben pedig Kunovics kislánya is utánuk utazik, ott folytatja majd tanulmányait egy spanyol-angol kéttannyelvű iskolában.

Story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik