Élet-Stílus

Gáspár Zsolti: Büszke vagyok arra, hogy mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk

TV2
TV2
Gáspár Győző öccse azt mondja, az ő felesége és a gyerekeik nem rivaldafénybe születtek.

Áprilisban a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a TV2 realityt készít Gáspár Győzőről és családjáról. A Gáspárék címre keresztelt műsor kapcsán most a showman öccse – aki annak idején szintén gyakori szereplője volt a Győzike Shownak – adott interjút a Story magazinnak.

Gáspár Zsolti elmondta, nagyon örül, hogy ismét terítékre kerül a testvére műsora, aki véleménye szerint úttörője volt a műfajnak.

Rengetegen támadták és pocskondiázták a műsor miatt, aztán mégis mindenki bekameráztatta az életét. Az én családomon kívül! Több alkalommal is próbálták ugyanis behálózni a feleségemet, az ikergyerekeimet és a nagyobbik lányomat, de nem jártak sikerrel. Büszke vagyok arra, hogy a mai napig nem adták be a derekukat, és mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk. De bennünk nem ilyen vér folyik. Ők nem születtek a rivaldafénybe. Azt sem szeretik, ha én szerepelek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő…

– mondta a Farm VIP korábbi évadainak műsorvezetője, hozzátéve: nem érti, miért váltott ki a Győzike Show annak idején akkora felháborodást, holott a testvére családja szerint semmi rosszat nem csinált.

Nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak. Semmi rosszat nem tettek az emberiséggel. Evelin is több nyelven beszél, komoly iskolákba járt, ahogy Virág is, mégis sokan kicsinálták őket. De ne haragudjon már meg a világ, hát színészek! Ez egy film

– jelentette ki.

Téma az, ha valaki cigány? Felháborító! Mi is felkaptuk már a talajvizet, tudunk előre menni, csókolom. Ha Győzike hülye lenne, nem lenne ekkora sztár, ennyire egyszerű. Ő olyan, mint Izraelben az olajfák. Már kiskorában megmondta, hogy Michael Jackson lesz, ott volt a poszter a falán. Az iskolában körbeállták és tapsoltak neki, ő így született, ezt az édesapjától örökölte.

A téma kapcsán Gáspár Zsolti elmondta: le merné fogadni, hogy a Gáspárék most is ugyanakkora siker lesz, mint annak idején, úgy véli viszont, hogy a bátyjának fel kell készülnie arra, hogy „ismét brutálisan megkapja a magáét, de a sztárság már csak ezzel jár”.

Kapcsolódó
2024-ig kellett várni, hogy újrainduljon a műsor, amit „soha, senki nem nézett”
Gáspár Győzőt és családja mindennapjait nézhetjük majd a tévében – nem 2004-et írunk, mikor elindult a Győzike Show, csupán így lengette be a TV2 a salgótarjáni showmannel újrainduló realityjét, a Gáspárékat. A celebcsalád újbóli visszatérése arra késztetett bennünket, hogy megnézzük, miben rejlett legelső realityjük sikere, amiből megismerte őket az ország.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik