Élet-Stílus

VV Dzsigeri: Nem dolgozom és nem is fogok, a szüleim, nagyszüleim tartanak el

A villalakó azt mondja, a 8-12 órás munkaidő nem az ő világa.

Vasárnap este költöztek be a villába a ValóVilág 12. szériájának első versenyzői. A csapat tegnap új taggal bővült, a 21 éves Dzsigerivel, aki a következőképpen mutatkozott be kisfilmjében:

Jelenleg nem dolgozom, nem is dolgoztam, és nem is fogok. Ez a szomorú valóság. Nyilván próbálkoztam, próbálkoztam, de hamar kibuktam mindenhonnan. Nekem ez a 8-12 óra… nagyon nem az én világom. Nagyon sok. Amúgy se szeretem, ha megmondják nekem, mit csináljak. Most már egy éve kábé nem csinálok semmit. Mivel a szüleim, nagyszüleim nagyon szeretnek, ezt én ki is használom, és ebből élek, hogy ők eltartanak

– jelentette ki a versenyző, akinél saját bevallása szerint már csütörtökönként megkezdődik a hétvége.

Mint mondta, bár a bulikban rendszeresen csajozik, kapcsolata még nem volt, és nem is vágyik arra, hogy legyen. Önmagát viccesnek tartja, és bár tapasztalatai szerint szarkasztikus, ironikus poénjait sokan nem értik, akik egy hullámhosszon van vele, azokkal jól kijön.

A ValóVilágot illetően a pénz jelenti számára a motivációt, hogy magasabb színvonalon élhesse azt az életet, amelyet jelenleg.

Bemennék egy szórakozóhelyre egyből, és elszórnék 1 milliót. De így az emberek közt akár. Egyszer élünk, nem? Nem számít. Ha fél évig élek belőle, nekem az is elég

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik