Élet-Stílus

Lövöldözés tört ki Drake torontói otthonánál, egy biztonsági őr súlyosan megsérült

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
Egyelőre nem tudni, hogy a rapper otthon tartózkodott-e az incidens idején, de együttműködik a hatóságokkal.

A TMZ számolt be arról, hogy a torontói rendőrség az X-en arról írt, kedd hajnalban lövöldözés tört ki Drake otthonánál, melynek során egy ember súlyosan megsérült. A portál érdeklődésére a hatóság megerősítette, hogy a sérült személy a rapper biztonsági csapatának egyik tagja, aki a mellkasán szerzett lőtt sérülést. Kórházba szállították.

A rendőrség később sajtótájékoztatót tartott, melynek során az hangzott el, hogy a sérültet a kapubejáratnál állva ütötték el. Mint mondták, súlyos az állapota. Egyelőre sem a gyanúsítottakról, sem a járműről nem készült hivatalos leírás, amivel elmenekültek a helyszínről. Hogy Drake otthon tartózkodott-e az incidens idején, nem tudni, a hatóságok szerint viszont együttműködik velük a nyomozás során.

A TMZ emlékeztetett, hogy a rapper az elmúlt hetekben csúnya viszályba keveredett Kendrick Lamarral. A minap az Independent számolt be arról, hogy zenékben üzengettek egymásnak: Drake családon belüli erőszakkal vádolta meg Lamart, míg utóbbi azzal állt elő, hogy Drake-nek van egy eltitkolt lánya, úgy fogalmazott továbbá, hogy Drake egy „hitelesített pedofil”.

A TMZ cikkében hozzátették, hogy Drake kúriája egyébként igen ismert, Lamar pedig nemrég egy fotót is felhasznált az ingatlanról a május 4-én megjelent, Not Like Us című dalához. Mint írják, a rendőrség egyelőre nem osztotta meg, hogy szerintük a lövöldözésnek köze lehet-e a rapperek közt zajló viszályhoz, Drake csapata pedig eddig nem felelt a megkeresésükre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik