Élet-Stílus

Egy jetijelmezes szülő okozott pánikot egy ohiói iskolában

Facebook / Rob Flores
Facebook / Rob Flores
A teljes vészhelyzeti protokoll beindításával reagált egy ohiói általános iskola, amikor jelmezes jeti jelent meg az udvarán. Később kiderült, hogy csak egy szülő próbált poénkodni.

Hatalmas riadalmat okozott a Lorain megyei Firelands általános iskolában, amikor egy jetinek öltözött idegen bukkant fel az udvarán – írja egy helyi hírportál.

A jelmezes oktatási időben jelent meg a tantermek ablakainál, a tanárok azonnal életbe léptették a vészhelyzeti protokollt. Az udvaron csak néhány diák tartózkodott, amikor ők bemenekültek az épületbe, az iskolát lezárták, a diákokat biztonságba helyezték.

Később kiderült, nem volt valódi vészhelyzet, egy szülő próbálta megviccelni a gyerekeket. Az iskola közölte: az incidens során mindenki nagyszerűen tette a dolgát. Azt írják, bár a vészhelyzeti protokollt rendszeresen gyakorolják, a váratlan helyzet negatív hatással volt az oktatásra.

A megyei sheriff hivatalában kihallgatták a jelmezes szülőt. Az ügy aktáit továbbították az ügyészségre, ahol majd eldől, vádat emelnek-e a szülő ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik