Élet-Stílus

Next Top Model Hungary: egy modell-jelölt kiesett, egy másikat kórházba szállítottak

tv2
tv2
Sok dolog történt a legutóbbi adásban.

Vasárnap folytatódott a Next Top Model Hungary, a TV2 modellkereső műsora. A még versenyben lévő lányokra ezúttal is többfajta feladat várt.

Először hulladékból kellett ruhát tervezniük egymásnak (még több hulladékot termelve), miközben csapatokba verődtek, némiképp felvezetve a következő nagy feladat témakörét.

Majd a szokásos fotózós körben ezúttal akváriumba kellett lemerülniük, ahol sellőként pózoltak, miközben azt próbálták kommunikálni a képpel, hogy a tengeri élővilágot mennyire pusztítja az emberiség. Bár volt olyan, aki a vízbe is nehezen akart bemászni, összességében mindenki megoldotta a feladatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Next Top Model Hungary (@nexttopmodelhungary) által megosztott bejegyzés

Végül a kifutón is vonultak: volt olyan, aki nehezítést kapott, és kukát maga után húzva sétált a zsűri elé.

A képek és a vonulás elemzése következett, ahol kisebb dráma bontakozott ki: az egyik versenyző, Vidéki Vivien betegséggel küzdött napok óta, a szeme begyulladt, láza volt és a torka is fájt. Kórházba szállították a forgatásról, a továbbjutás kihirdetésekor már ott sem tudott lenni.

Vivit kórházba kellett szállítanunk, infúziót kap, reméljük, hogy hamar jobban lesz. Alapvetően kimerült

mondta Ördög Nóra.

Végül a kiesőről is dönteni kellett: a zsűri arra jutott, hogy Szaniszló Kittit küldik haza, akinek kifogásolták a magasságát, ami miatt szerintük a modellvilágban korlátokba is ütközne a lány.

tv2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik