Élet-Stílus

Megmentette a fiatal pár kapcsolatát, hogy külön ágyban alszanak

A nő azért reméli, hogy a nem túl távoli jövőben ismét közös ágyban hajtják álomra a fejüket.

Egy fiatal pár arról mesélt TikTokon, hogy mióta úgy döntöttek, külön szobákban alszanak, szinte alig van konfliktus a kapcsolatukban – írja a Sun.

A közösségi média platformon Jess és Dylan néven megtalálható párnak két és fél évvel ezelőtt született meg a gyermeke, amióta folyton fáradtak és stresszesek voltak, valamint sokat veszekedtek, mert a fiuk minden éjszakát átvirrasztott.

Az alváshiány teljesen tönkretette a munkánkat, a mindennapi életünket és a kapcsolatunkat is

– mondja a 28 éves nő.

A pár végül novemberben úgy határozott, átteszik a pótágyat fiuk szobájába, és ezentúl Jess a gyerekükkel alszik, míg férje marad a hálószobájukban – az új felállás óta pedig mindenki átaludja az éjszakákat. A nő állítja, hogy ez az alvásrend csodákat tett a kapcsolatukkal, és bár hiányzik neki a férje éjszakánként és reméli, hogy minél hamarabb újra egy ágyban fekszenek le, a meghitt pillanatokat nem hiányolják kapcsolatukból.

A kommentelők beszámoltak saját tapasztalataikról, hol áldásosnak tartva az ötletet, hol megemlítve, hogy nekik akkor volt szükségük egy ilyen lépésre, mikor válságban volt a kapcsolatuk, de olyan is akadt, aki azt az egyszerű állítást tartotta megosztásra érdemesnek, hogy „az alvás jó”.

@ourlifewithdylanandme Our sleeping arrangements have helped us sooooo much! If you have a toddler who wont sleep i 100% recommend this. #sleep #toddlersleep #bedtimeroutine ♬ original sound - 🌸 JESS 🌸

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik