Élet-Stílus

Fenntartható, egyszerű és sportos – üdülés az Explorer Hotels szállodáiban

Fenntartható szálláshelyet keresel aktív, ausztriai nyaraláshoz? Akkor irány az Explorer Hotels szállodák! A sportos vendégekre specializálódott 6 szálloda tökéletes kiindulópontot biztosít az Alpokban kanyargó ösvényekhez – és minden máshoz, ami egy sportos nyaraláshoz szükséges. Egy éjszaka reggelivel már személyenként 59,80 eurótól foglalható!
© Explorer Hotels A tiroli Ötztalban található Explorer szálloda: bázis a sportos kalandokhoz

Az Explorer Hotels minden szállodája minősített passzívház, ahol kényelmes dizájnszobákban szállhatunk meg, reggelente bőséges, regionális opciókat is felvonultató svédasztalos reggelivel indíthatjuk a napot, aztán a kerékpármosóban vagy munkapadon hozhatjuk újra formába a biciklinket. A nap végén, a szaunákkal és gőzfürdővel felszerelt SPA-kban töltött lazulás után az este az Explorer bárban zárul, ahol a következő napot is megtervezhetjük a túratippeket tartalmazó Explorer Wall-t böngészve.

© Explorer Hotels A tervezéshez minden szállodában találunk Explorer Wall-t

Utóbbi nem lesz egyszerű, mert az Explorer Hotels szállodái csak egy kőhajításnyira vannak az Alpok legszebb túrázóhelyeitől, ráadásul bármelyik szállodából indulva legalább 1000 kilométernyi útvonal közül választhatunk. A kerékpár szerelmeseinek ajánljuk Bad Kleinkirchheim-et, ahol Európa leghosszabb flow country ösvényét is kipróbálhatjuk, illetve az ötztali Explorer szállodát, amely csupán egy kilométerre van a 159 méter magas Stuibenfall vízeséstől. Az Explorer Hotel Hinterstoder közelében, a Wurbauerkogel kalandhegyen található bikepark is emlékezetes csúcspontja lesz egy itt töltött aktív nyaralásnak. A szálloda ráadásul csak egy könnyed sétányira található az osztrákok szerint országuk legszebb kirándulóhelyétől, a Schiederweiher-tótól.

Galéria
© Explorer Hotels

A zillertali Explorer szállodából érdemes kiruccanni a Hintertuxi-gleccser mellett található, természetes jégpalotába, míg az Explorer Hotel Montafon körül számos izgalmas via ferrata ösvényen kalandozhatunk. Az Explorer Hotel Kitzbühel környékén is fantasztikus turisztikai infrastruktúrát találunk, a kirándulóhelyek közül pedig kiemelkedik a fapallókkal és vízesésekkel tarkított Grießbach-szurdok. Bármelyikre is esik a választásunk, minden Explorer régió változatos és sokoldalú, így minden nap új hegyi kalandokban lehet részünk! Te mikor indulsz?

Tovább a foglalható ajánlatokhoz:

https://www.austria.info/hu/nyar-ausztriaban/explorer-hotels

Ajánlott videó

Olvasói sztorik