Élet-Stílus

Rossz drogot kapott dílerétől, kihívta a rendőröket

A 34 éves nő olyan dühös volt, hogy kétszer is felhívta a rendőröket, és arra kérte őket, vizsgálják meg a drogot.

Drogbirtoklás miatt mehet börtönbe az a nő, aki saját dílerét akarta bepanaszolni a rendőröknél – szúrta ki az RTL.

Az Indiana állambeli Sarah Harris metamfetamint vásárolt drogdílerétől, ám úgy vélte, nem kapott a pénzéért megfelelő minőségű kábítószert. Olyan dühös lett, hogy nem akarta annyiban hagyni a dolgot, ezért bevont egy harmadik felet: a rendőröket. Azzal hívta fel a segélyhívót, hogy elmondja, átverés áldozata lett, és követelte, hogy tegyenek valamit az ügyben.

A nő kétszer is tárcsázta a számot, a beszélgetések során részletesen elmondta, mi történt. Mint elárulta, megpróbálta felszívni a metamfetamint, ám „amint a bőrömhöz és az orrlyukamhoz ért a szer, valami nagyon mást éreztem.” Hozzátette, úgy érezte, hogy szívrohamot fog kapni. Azt is elárulta a rendőröknek, hogy korábban szívott már metamfetamint, azzal nem volt ilyen jellegű problémája. A nő azt kérte a rendőröktől, hogy vizsgálják meg a drogot, és azt is kilátásba helyezte, hogy szívesen feladja a dílert. A második hívást követően a rendőrök ki is szálltak a nő lakásához, aki gondolkodás nélkül a kezükbe nyomta a kábítószert tartalmazó zacskót, ennek köszönhetően az ő kezén kattant a bilincs: előállították drogbirtoklás miatt.

A nő bírósági ügye múlt héten kezdődött, harminc hónap börtönt is kaphat drogbirtokálsért. Harrisnek korábban is voltak problémái a törvények betartásával: többek közt lopással, ittas vezetéssel és rendzavarással is megvádolták már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik