Élet-Stílus

Anya-lánya páros kerül börtönbe a pornószínésznő halála miatt

Egyikük sem rendelkezett szakképzettséggel, mégis plasztikai beavatkozásokat végeztek.

Április 18-án tárgyalták annak a Los Angeles-i anya-lánya párosnak az ügyét, akik 2019-ben illegális plasztikai sebészeti beavatkozást hajtottak végre egy dél-afrikai színésznőn, aki nem sokkal a műtét után meghalt.

Libby Adame és lánya, Alicia Galaz 4-4 év letöltendő börtönbüntetést kaptak.

A két nő 2021. augusztusáig (azaz letartóztatásukig) olyan vállalkozást működtetett, amely plasztikai műtéteket kínált nőknek, azok otthonában, akciós áron –

annak ellenére, hogy sem Adame sem pedig Galaz nem rendelkezett a megfelelő képzettséggel, sem pedig műtéti engedéllyel.

Az anya és a lánya 2019 októberében illegális fenékplasztikát hajtott végre Karissa Rajpaul 26 éves dél-afrikai pornószínésznőn, annak Los Angeles-i otthonában: a feltöltés során folyékony szilikonnal injekciózták be a fenekét. 3500-4000 dollárt kértek a műtétért, holott egy szakvizsgával rendelkező sebész esetében ez a beavatkozás 10 és 15 000 dollár közötti összegbe kerülne – írja az NBC4.

A beavatkozás során Raipaul azonnal rosszul lett és elvesztette az eszméletét, mivel az idegen anyag a véráramába került, és embóliát okozott. Miután komplikációk léptek fel, Galazék tárcsázták a 911-es segélyhívószámot, majd egyszerűen elhagyták a felnőttfilmes otthonát, így a mentők azt sem tudták, mitől lett rosszul Rajpaul.

A nőt kórházba szállították, még aznap meghalt.

Az 53 éves Libby Adame és a 26 éves Alicia Galaz a letartóztatásuk előtt több száz ügyfélen végezhetett illegális fenékplasztikát. Korábban Rajpaul is két hasonló fenékműtéten esett át az anya-lánya párosnál.

A bíróságon – ahol egyébként mindkét nő ártatlannak vallotta magát – az is kiderült, hogy 2018-ban egy szalonban, ahol Galaz épp dolgozott, egy páciens meghalt az egyik kollégája által elvégzett fenékplasztika után – így a két nőnek tisztában kellett lennie az általuk kínált szolgáltatással járó veszélyekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik