Élet-Stílus

Geszti Péter a tévézésről: Egyáltalán nem bántam meg, hogy visszatértem, de azt sem, hogy 10 évig mással foglalkoztam

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Az Adom a napom sikere őt is meglepte.

Az Adom a napom házigazdájával, Geszti Péterrel készített interjút az nlc, amiben a tévés egyebek mellett arról beszélt, ő miben látja az éppen harmadik évadával képernyőn lévő beszélgetős műsor sikerét.

Meglepőnek tartottam, hogy ennyire nagy az igény egy tulajdonképpen hagyományosnak mondható talkshowra – persze egy kis realityvel megspékelve –, vagy ha úgy tetszik, akkor egy olyan dokumentum jellegű dramaturgiai ötletre, amellyel bele tudunk nézni egy-egy ember napjába. Ennek az is lehet az oka, hogy hangulatában vissza tud csempészni a nézők képernyőjére valamit azokból az időkből, amelyeket talán jobban értettek, és amelyekben talán mindannyian jobban tudtuk követni, hogy mi történik körülöttünk a világban.

Geszti 10 év kihagyás után tért vissza a tévéképernyőre, erről azt mondta:

Egyáltalán nem bántam meg, hogy visszatértem, de azt sem, hogy 10 évig mással foglalkoztam –leginkább azzal, ami a legjobban érdekelt, vagyis a zenéléssel, dalszerzéssel. Ez a későbbiekben sem fog változni, de annyi időt és energiát, amennyit az Adom a napomra szánok, azt nagyon szívesen szakítom ki az életemből.

Kapcsolódó
„Nem mondhatom azt, hogy á, Peti, tök jól csináltad” – Gryllus Dorka és Geszti Péter korábbi házasságukról beszélgettek
A dalszövegíró-műsorvezetőt érdekelte, 18 évvel a válásuk után maradt-e még tüske volt feleségében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik