Élet-Stílus

Új videó jelent meg arról, ahogy egy nő egy halottat visz a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében

A nő próbált úgy tenni, mintha a férfi csak rosszul lenne, de saját akaratából venné fel a kölcsönt.

Rio de Janeiro egy bankjába egy nő egy kerekesszékben ülő férfivel érkezett, a nevében akart hitelt felvenni, de a bank alkalmazottainak gyanús lett gyorsan, hogy a férfi ha nem is halott, de nagyon beteg lehet, ezért értesítették a mentőket, rendőröket – írtunk róla szerdán.

A nő próbált úgy tenni, mintha a férfi csak nem nagyon lenne képben, de ez kevéssé sikerült, a kihívott rendőrök meg is állapították, a 68 éves Paulo Roberto Braga halott.

Több kérdés is felmerült:

  1. tényleg már halott lehetett korábban is a férfi?
  2. ha igen, a nőnek voltak társai a valamivel több mint egymillió forintnak megfelelő összegű kölcsön felvételében?

A nőt, a 42 éves Erika de Souzát, aki a férfi unokahúgának és gondozójának nevezte magát, és aki aztán a rendőröknek azt állította, a bankban halt meg Braga, mindenesetre bilincsben vitték el a helyszínről.

22 éves pályafutásom során még soha nem láttam ehhez hasonló történetet

– mondta szerdán Fábio Souza riói rendőrfőnök, aki úgy nyilatkozott a G1-nek – amit a Daily Mail szemlézett –, hogy bár a férfi halálának pontos idejét nem tudja megmondani, a Braga fején talált hullafoltok alapján úgy két órával a hitelfelvételi kérelem előtt történhetett, az előtt ugyanis nem jelenik meg a testen. Ha a kerekesszékben halt volna meg, akkor ráadásul a lábán lennének láthatóak a hullafoltok.

Az esetről a banki alkalmazottak felvételén kívül egy új is nyilvánosságra került, ebben azt látni, ahogy egy telekocsiból a pláza kerekesszékén a nő átszállítja a halottat a bankba. A hatóságok egyelőre keresik azt a férfit, aki, ahogy a felvételen is látható, telekocsijával a plázához szállította de Souzát és Bragát.

A hatóságok abban is kételkednek, a nő valóban az elhunyt unokahúga lenne, ahogy azt állítja, de azt fenntartják, hogy bizonyos fokú rokoni kapcsolat lehet közöttük. A férfi további rokonságának felkutatása is folyamatban van.

A banki alkalmazottak által készített felvételt, és az ott elhangzottak leiratát ebben a cikkünkben találja:

Kapcsolódó
Elhunyt férfit tolt be a bankba egy nő, hogy hitelt vehessen fel a nevében - videó
Az alkalmazottak elsőre nem fogtak gyanút, később viszont már a mentőket és a rendőrséget is riasztották.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik