Élet-Stílus

Más gyerekét adták a brit anya kezébe a kórházban, csak akkor vette észre, mikor pelenkát cserélt rajta

A riadt nő először azt hitte, elrabolták a gyermekét.

Azonnali reakcióm az volt, hogy valaki ellopta a babámat. Négy év meddőség után teljesen megrémültem. Azt hittem, hogy elvesztettem a gyerekemet, miután megszülettem őt

– így emlékezett vissza egy brit édesanya a malőrre, mikor a kórházban a saját gyermeke helyett egy másik babát adtak a kezébe.

A Metro számolt be a napokban arról a minden friss szülő rémálmaiban megjelenő történetről, ami tavaly szeptemberben érte Maisie Beth-et. A 22 éves brit nő gyermekét, Isabelle-t születése után fényterápiával kellett kezelni, szinte folyamatos ápolói felügyelet mellett. Az édesanya egyik este épp a mosdóból tartott visszafelé a saját ágyához, mikor a szülésznő kijött az irodájából, hogy szóljon neki, vele van a gyermeke, és átadta a babát a kezébe. Bár Maisie Beth meglepődött, de azt gondolta, biztosan akkor vették ki a lányát a bölcsőjéből, amíg ő mosdóban volt, és az idegen csecsemővel együtt lefeküdt pihenni. A csere csak később tűnt fel neki, mikor pelenkát cserélt a gyermeken, akiről hamar kiderült, hogy nem kislány, hanem kisfiú.

A kisfiú anyja egy másik kórteremben aludt, és nem tudom, hogy rájött-e valaha, hogy a babáját nekem adták át. Amennyire én tudom, Isabelle egész idő alatt a kiságyában volt, de fogalmam sincs, mi történt, amíg én a másik babával az ágyban voltam.

A nővérek állítólag azt mondták Maisie Beth-nek, hogy azért adták neki a gyermeket, mert pontosan úgy néz ki, mint a másik édesanya, ő pedig nem kérdőjelezett meg semmit, hiszen akkor volt két napja, hogy szült.

A kórház vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogyan történhetett a hiba, és bocsánatot kértek a nőtől.

@maisieandbelle Replying to @Just a girl mum 🤍 The very real story time, of how i nearly left the maternity ward, with SOMEONE ELSES BABY #babyswap #babyswapstorytime #maisieandbelle #maisiebabyswap #viral #storytime #wrongbaby #hospitaltrauma #birthtrauma #babyswap #babythief ♬ original sound - Maisie Beth | FTM 🧸

Ajánlott videó

Olvasói sztorik