Élet-Stílus

Caramel: Ha olyan dagadt vagyok, mint most, akkor az éneklés is kicsit nehezebb

Fábián Bori / Viasat3
Fábián Bori / Viasat3
Úgy érzi, most nincs formában, de dolgozik az ügyön.

Kedden Molnár Ferenc Caramel volt Geszti Péter vendége az Adom a napom című műsorban. Az esti beszélgetés során a műsorvezető egyebek mellett azt kérdezte az énekestől, mi motiválja őt a fogyásra. Caramel úgy felelt, számára ez leginkább hiúsági kérdés, de a színpadi jelenlétét is befolyásolja a mindenkori súlya.

A színpadon nem mindegy, azért egy másfél órás koncerten mozogni kell, futkosni ide-oda, meg néha énekelni is. Egyébként észreveszem magamon, hogy ha olyan dagadt vagyok, mint most, akkor az éneklés is kicsit nehezebb, úgyhogy ez is befolyásol

mondta el az énekes, majd arról beszélt, a családja miatt is fontosnak tartja, hogy minél egészségesebb életet éljen. Lassan másfél éves kisfia születése után hasított belé ez a felismerés, illetve a Covid-korszak és annak veszteségei is hatással voltak a döntésére.

Szerintem nagyon-nagyon nem mindegy, milyen formában vagyunk. Én nem vagyok most valami jó formában, de azt érzem, most másfajta elhatározásban vagyok, mint eddig. Most valahogy olyan egyszerűnek tűnik, hogy csak oda kell figyelnem, meg mozognom kell, és hogy mennyire fontos tudatosan étkezni. Most nem érzem olyan nagy kihívásnak, pedig már majdnem két hónapja vagyok ebben, és tök gördülékenyen megy az egész.

Mint mondta, nem az hajtja, hogy nyárra minél jobban nézzen ki, hanem hogy mindennap tegyen valamit azért, hogy fittebb legyen.

Eljött az a pillanat, amikor már elkezdtem kényelmetlenül érezni magamat a bőrömben. Ez a pillanat általában cipőkötésnél szokott előjönni… Ott szoktam leszűrni, hogy mennyire vagyok dagadt, amikor már búvárkodni kell: veszek egy levegőt, lemerülök, elkezdem kötni, aztán fel kell jönnöm még egyszer levegőt venni, hogy bekössem a cipőm. Na, ott már baj van

– magyarázta Caramel.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehet követni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik