Élet-Stílus

Ez lenne minden idők legrosszabb parkolása?

Igazából nem is lehet azt mondani, hogy az idős házaspár „letette az autót”, a kocsi fele a levegőben volt.

Mindannyian láttunk már borzalmas parkolásokat, de azokról legalább el lehetett mondani, hogy „letették” az autót, egy brit házaspár azonban úgy parkolt le, hogy autójuk fele tulajdonképpen a levegőben lógott – írja a Mirror.

@brandonparfitt Fiat 500 drivers 🥴 #fyp ♬ original sound - Brandon Parfitt

Az autót Brandon Parfitt fotózta le, amikor hazafelé hajtott április 13-án. A férfi először azt hitte, hogy valaki karambolozott, és otthagyta az autóját. Amikor azonban közelebb lépett, meglátta, hogy az autó nem üres.

Egy idős hölgy és egy idős férfi ült a kocsiban, csendben, nem csináltak semmit. Arra gondoltam, hogy nem mondok semmit

– mondta Parfitt, aki egy idő után azt érezte, hogy csak figyelmeztetnie kell a párt.

Ezt meg is tette, a bent ülő férfi kiszállt, és rácsodálkozott, hogyan sikerült leparkolnia, majd visszaült az autójába.

Parfitt elmondta, örült, hogy sem a sofőr, sem az utas nem sérült meg. Sőt, a férfi felesége nyugodtan banánt majszolgatott az ülésen.

A videót megosztotta a TikTokon, mert tudta, hogy ha elmeséli, senki sem hisz el neki a történteket.

A kommentelők közül többen minden idők legrosszabbjának nevezték az idős pár parkolását, mások szerint viszont egy Fiat 500-ason még ez is javít.

Voltak olyanok is, akik szerint Parfitt nem cselekedett jól, mert nem videóznia kellett volna, hanem segíteni a szerencsétlenül járt embereken, más azért hibáztatták, mert a nem a saját dolgával foglalkozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik