Élet-Stílus

Courtney Love: Taylor Swift biztonságos teret ad a fiatal lányoknak, de művészként nem érdekes

Edward Berthelot / Getty Images
Edward Berthelot / Getty Images
Beyoncé is kapott hideget-meleget a rocksztártól.

Courtney Love-nak új rádióműsora van, amiben a női előadókról osztja meg véleményét. A BBC-n futó műsorban legutóbb téma volt Taylor Swift és Beyoncé is – egyikükről sincs túl jó véleménnyel Kurt Cobain özvegye, idézi a CNN.

Taylor nem fontos. Lehet, hogy ő egy biztonságos hely a lányok számára, és valószínűleg ő a mostani Madonna, de művészként nem érdekes.

Hozzátette: Madonnát sem kedveli, de ez kölcsönös érzés az amerikai énekesnővel. Love kiemelte, nagyon örül annak, hogy ennyi sikeres nő van most a zeneiparban, ám sokan csak közhelyeket pufogtatnak.

Gyakorlatilag minden sikeres nőt klónoznak mostanság, így zenéből is nagyon sok van. Egyforma minden: felmész a Spotify-ra, és tök egyforma dolgokat fogsz hallani.

Beyoncé kapcsán azt mondja, nagyon tetszik neki a koncepció, hogy a country felé nyitott az énekesnő, ám nála csak a lépést tudja pozitívan értékelni.

Tetszik, hogy a fekete nők olyan térbe nyitnak, ahová korábban csak fehér nők léphettek be. Nem mintha nekem annyira tetszene… Koncepcióként nagyon jó, de a zenéjét nem kedvelem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik