Élet-Stílus

Visváder Tamás a gyereknevelésről: Mi, apukák az első évben rengetegszer érezzük magunkat haszontalannak

Katona László / RTL
Katona László / RTL
Mivel szeret irányítani, ő kifejezetten nehezen élte meg ezeket az időszakokat a fiaival.

Visváder Tamás ma a Reggeli vendége volt, ahol a családbővítés témája is szóba került. Visváder-Palácsik Lillával két fiuk született az elmúlt években, Noah 4, Ábel pedig kétéves lesz idén. Az üzletember a műsorban elmondta, hogy ő szeretne egy harmadik gyereket is, felesége viszont egyelőre nem vállalna újabb babát, amit Visváder meg is ért, meglátásai szerint ugyanis a szülés utáni első egy év nagyon nehéz az édesanyák számára.

Hiába próbálsz segíteni, azért az ilyen 70-30 százalékban működik, 70 százalékban az az anyukák feladata. (…) Szerintem nagyon igaz mondás, hogy nekik olyankor a szívük a testükön kívül dobog. Hiába próbál ő nyugodt lenni, edzeni, akár csak pihenni egy kicsit, akkor is a gyereken jár az esze, és ez a szép ebben az egészben. Mi meg apukák sokszor, szerintem az első évben rengetegszer érezzük magunkat haszontalannak

– magyarázta az üzletember, majd elárulta: ő személy szerint igen nehezen élte meg a szóban forgó időszakokat a fiaival, mert bár szereti irányítani a dolgokat, a gyereknevelés első évében erre kevesebb lehetősége volt, mint szerette volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik