Élet-Stílus

„Szeretlek a régi rajongással!” – Csonka András közös fotóval köszöntötte a 90 éves Bodrogi Gyulát

Mohos Márton / 24.hu és TV2
Mohos Márton / 24.hu és TV2
Elmesélte, hogyan lett a mentora a Nemzet Színésze.

Bodrogi Gyula ma ünnepli a 90. születésnapját, melynek alkalmából Csonka András hosszú poszttal köszöntötte őt a közösségi oldalán. Mint írta, nem hiszi, hogy lenne közkedveltebb művész ma az országban Süsü magyarhangjánál, akinek szerinte az a titka, hogy egy zseni.

Ne fukarkodjunk a jelzőkkel, mert az! Amellett pedig egy jó ember, és ezt a közönség az antennáival ugyanúgy letapogatja, megérzi. Atyaég, mennyi mindent köszönhetek Neki!

– írta posztjában Csonka, akit Bodrogi annak idején igazgatóként invitált meg a Vidám Színpadra, miután végzett a főiskolán, majd néhány hónappal később maga biztatta, hogy bontsa fel a színházi szerződését, és próbáljon szerencsét a Família Kft. csapatában, ahová hívták.

Tépelődtem, mi legyen, ilyesmit az ember friss diplomával nem nagyon mer megtenni. Na, de Gyula helyettem volt bátor. Csak annyit mondott: »ezt meg kell próbálnod, nem szabad elszalasztani a lehetőséget, hátha nagy siker lesz az egész, felbontjuk a szerződést, de nyugi, SZÁMÍTHATSZ RÁM«. El tudjátok képzelni, mit jelentett ez a mondat akkor nekem? Ezzel lett Ő életem talán legfontosabb mentora.

Írásában Csonka hangsúlyozta: meglátásai szerint mindegy, épp mit csinál a Nemzet Színésze, ott kicsit megáll a világ, és körülötte forog, miközben a közönsége figyeli.

Bámuljuk, hogy igen, létezik ekkora tehetség, ilyen kisugárzás, ennyi ösztönös, és tanulhatatlan, de főleg taníthatatlan képesség.
A világ legszebben csengő hangja az Ő utánozhatatlan, rekedt orgánuma! Drága Gyulám! Csatlakozom az ünneplő milliókhoz! Isten éltessen nagyon sokáig! Szeretlek a régi rajongással!

– zárta sorait a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik