Élet-Stílus

Belehalt az arcműtétjébe a venezuelai szépségkirálynő

Wilevis Brito 24 éves volt.

Április 8-án elhunyt a korábbi venezuelai szépségkirálynő, miután arcműtétjét követően komplikációk léptek fel nála – írja a Sun.

A 24 éves Wilevis Brito felső ajkán egy csomót találtak, így egészségügyi okokból úgy döntött, kés alá fekszik. Caracas egyik kórházában végezték a beavatkozást, amely általában az arc, a száj, az állkapocs, a fej és a nyak helyreállító műtétjét jelenti valamilyen rendellenesség vagy trauma miatt.

Mint a nő egy barátja elárulta a hely médiának, a Miss Venezuela címért is indult modell nem kozmetikai vagy szépészeti okokból ment el a kezelésre, hanem egészsége miatt, és a műtét után még látszólag jól volt. Wilevis Brito modellkarrierje mellett joghallgató volt, valamint újságíróként és televíziós műsorvezetőként dolgozott. Halálának körülményeit még vizsgálják, annak okai egyelőre nem ismertek.

Bár a fiatalon elhunyt nő esetén nem beszélhetünk szépészeti beavatkozásról, az sem lett volna kivétel nélküli, ha egy plasztikai műtét szövődményei okozták volna halálát – ebben a cikkünkben azokat a történeteket szedtük össze, mikor tragédiába fulladt egy-egy ilyen kezelés.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wilevis Brito (@wilevis_brito) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik