Élet-Stílus

Som Krisztián az új párjáról: Világéletemben hűséges voltam, nem miatta ment tönkre a házasságunk Edinával

Schumy Csaba
Schumy Csaba
A zeneszerző reagált a kommentekre, melyeknek írói azzal vádolják, hűtlen volt korábbi feleségéhez, Balogh Edinához.

Pénteken a 24.hu-n is megírtuk, hogy Balogh Edina volt férje és gyerekeinek apja, Som Krisztián az Instagram-oldalán jelentette be egy kézfotóval, hogy ismét szerelmes. Párja a nála 21 évvel fiatalabb Csonka Rebeka modell, aki a 2019-es Magyarország Szépe versenyen lett második udvarhölgy.

A zeneszerző a minap ugyancsak az Instagram-oldalán jelentkezett be, közös fotót osztott meg kedvesével, ami mellett hosszú posztban reagált azokra a vádakra, melyeket a kapcsolata bejelentése után kapott a  kommentelőktől.

Mielőtt volt feleségem el nem költözött, még nem is ismertem Rebekát, tehát azok a hozzászólások, amelyeket a rólunk szóló cikkek alatt írogatnak rosszindulatú, birkaszemlélettel rendelkező kommentelők, teljesen alaptalanok, azaz NEM miatta ment tönkre a házasságunk, személy szerint az utolsó pillanatig családunk egységének megmentése volt a célom.

– magyarázta Som, hangsúlyozva: világéletében hűséges volt, sosem csalt meg senkit, sőt, nem is vett észre másik nőt, ha párkapcsolatban volt.

Nem is égettem már másik vasat a tűzben kapcsolataim vége felé, ahogyan sokan mások teszik ezt. Ahogyan Edina már sokszor nyilatkozta, sajnos mi ketten nem működtünk jól együtt, de a gyerekek miatt ameddig csak lehetett, ennek ellenére kitartottunk egymás mellett. Miután egyedül maradtam talált meg ez a különleges és kölcsönös szeretet-szerelem.

A producer bejegyzésében úgy fogalmaz: párjával a kapcsolatuk egymás iránti szereteten és tiszteleten alapszik, nem életkor és egyéb evilági, materiális szempontok alapján alakult ki, az azonos szemléletük és a hiányérzetük terelte őket egymás felé.

Mindenki maga dönti el, hogy egy krízishelyzet után a földön fekve marad, és lehúzza a rolót, vagy erőt vesz magán, továbbmegy, és új életet kezd. Én az utóbbi mellett döntöttem, kívánom minden sorstársamnak, hogy hasonló ajándékban lehessen része, mert a jobb élet elsősorban rajtunk múlik, és azon, hogy hogyan élünk a lehetőségeinkkel. Ne legyünk annyira egyszerűek, hogy a korkülönbség vagy egyéb, sematikus sztereotípiák döntsék el két ember kapcsolatának a létjogosultságát, minőségét! Mindig van egy szebb perspektíva, csak máshonnan kell nézni. Köszönöm az érdeklődést! Szép napot Nektek!

– zárta le a témát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Som Krisztián (@krisztianshom) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
21 évvel fiatalabb modellel jött össze Balogh Edina volt férje, Som Krisztián
Csonka Rebeka a 2019-es Magyarország Szépe versenyen lett harmadik helyezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik