Élet-Stílus

Gáspár Kata hetvenszer pofozta fel kollégáját A renitens forgatásán

A nézők ugyan csak hat ütést láttak, különböző szögekből is rögzíteni kellett a jeleneteket, ami további pofonokat kívánt.

A renitens stábja nemrég a Fókusznak adott interjút, melyben szóba került a sorozat pofozkodós jelenete is, ahol a főszereplőt alakító Gáspár Kata hatszor üti arcon a Czirják Imrét játszó Lengyel Benjámint. A riportból kiderült, hogy bár a nézők csak hat pofont láttak, mivel különböző szögekből is rögzítésre kerültek a jelenetek, a színésznőnek valójában legalább 70 csattanóst kellett kiosztania egymás után.

Azt vettem észre magamon, hogy ülök, fent volt az egyik lábam a széken, és elkezdett remegni. A lábam és mindkét kezem. Megütni egy embert? Ez nem profilom

– mondta az említett forgatási napról Gáspár, aki tartott attól, hogy fájdalmat okoz Lengyelnek, utóbbi viszont az interjújában elmondta, el lehetett viselni kolléganője ütéseit, sőt, hálás is volt neki, amiért „jó helyekre adta a pofonokat”, és az esetek többségében figyelt arra, hogy „ne repüljön le a feje”.

A téma kapcsán a színésznő hozzátette: korábban sosem verekedett, a való életben pofont is csak egyetlen egyszer adott, méghozzá egy osztálytársnőjének a gimnáziumban, utóbbi ugyanis emlékei szerint valami nagyon rossz dolgot csinált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik