Élet-Stílus

Házasság első látásra: Andris kijelentette, hogy nem fogja tudni megadni Petrának azt, amire vágyna

TV2
TV2
Szerinte az, ami köztük van, nagyon kevés egy boldog és virágzó kapcsolathoz.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjának végén a szereplőknek dönteniük kellett, együtt folytatják-e a kísérletet a házastársukkal, akikkel a műsor három szakértője párosította össze őket a forgatások előtt. Hogy ki hogyan dönt, az a továbbiakban derül majd ki, az adás utolsó képkockáin viszont látható volt, hogy Andris a válasza rögzítése után jól láthatóan a borítékjára tette a gyűrűjét.

Nem szeretnék spoilerezni, így fogok kezdeni. Talán így kívülről nem tűnik olyan vészesnek a kapcsolatunk, mintsem ahogy itt előttetek beszélünk

mondta a mai rész előzetese szerint a szakértőknek Andris, amikor rá került a sor.

Úgy gondolom, hogyha valakikkel, veletek lehetünk őszinték. Ti megértitek azt, amikor mondok neki valamit, és hogy én azt hogy gondolom. Sok esetben Petra nem érti meg, mindazoktól függetlenül, hogy nagyon sokat beszélgetünk.

A lemezlovas indoklásában kiemelte, hogy bár a vitáikon relatív hosszú beszélgetésekkel túl tudnak lendülni Petrával, úgy érzi, ez nagyon kevés ahhoz, hogy egy kapcsolat boldog és virágzó legyen.

Én nem fogok tudni annyit adni Petrának, olyan szinten, mintsem ő elvárna egy »számára« tökéletes férfitól. Én nem leszek vele olyan odaadó. Így a jelenlegi kapcsolatunknak ez a gyűrűlevétel… ez ennek szól

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik