Élet-Stílus

Soma Mamagésa: A férjem hűtlensége mentette meg a kapcsolatunkat

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Ő sem volt mindig hűséges, de mikor férje szerelmes lett egy másik nőbe, az nagyon megviselte.

A legújabb Bestben megjelent egy interjú Spitzer Gyöngyivel, ismertebb nevén Soma Mamagésával. Ebben a spirituális tanítással is foglalkozó előadóművész egyebek mellett több mint 25 éve tartó házasságáról mesélt. Mint elmondta, volt olyan időszak, amikor a férjén kívül másokkal is volt kapcsolata.

Soha nem hazudtam a férjemnek, nem titkolóztam előtte. Tudta, hogy egy magas vérmérsékletű nővel él együtt. Azzal, hogy hűtlen voltam hozzá, bántottam, fájt neki. De egy idő után, hála a jó istennek, volt egy fordulópont az életünkben. Szerelmes lett, amibe én pusztultam majdnem bele, annyira fájt. Mégis azt mondom, hála a jóistennek, mert végül a férjem hűtlensége mentette meg a kapcsolatunkat

– mondta el Soma Mamagésa az interjúban.

Úgy véli, a párkapcsolatra az egyensúlyra törekvés törvénye igaz. „Ha az egyik jót ad, akkor a másik még több jót ad. De ha az egyik fájdalmat okoz, a másik adjon vissza valamennyit belőle, mert különben adós marad. Aki bánt, és nem kap vissza a bántásból, az előbb-utóbb kitépi magát a kapcsolatból” – mondta.

Én voltam hűtlen a férjemhez, aztán ő hozzám, majd én voltam az, aki aztán két év után azt mondta, annyira szeretlek, hogy elengedlek, és azt kívánom, légy boldog azzal a másik nővel. Szenvedtem, mint a kutya, 20 kilót fogytam, munkaalkoholista lettem, de elengedtem. A férjem nyolc évvel idősebb nálam, és nagyon bölcs ember, szerencsére nem ment el. Rendeződött a kapcsoltunk, sőt szintet lépett, és azóta is boldogan élünk.

Tavaly volt tíz éve, hogy hűséges férjéhez, akkor erről így nyilatkozott:

Kapcsolódó
Best

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik