Élet-Stílus

Házasság első látásra: Kornélia barnára festette János haját

Végül megegyeztek abban, hogy az ősz jobban állt neki.

A Házasság első látásra kedd esti epizódjában Kornélia mindent bevetett, hogy kimozdítsa férjét a komfortzónájából. Rávette például, hogy cipőben ráálljon a szőnyegére, amiért cserébe ölelést kapott, később pedig közölte vele, hogy fiatalodni fognak, de nem csak öltözék terén.

Megfiatalítjuk a hajadat

– tudatta férjével, aki először hallani sem akart arról, hogy felesége ha csak ideiglenesen is, de barnára fesse a haját.

– És akkor mi lesz, ha befested a fejemet barnára?
– Akkor egy húszast letagadhatsz.
– És az mit fog jelenteni a közeledéseddel kapcsolatban? Mert akkor egy olyan pasi fog előtted állni, akire te vártál az esküvő előtt.
– Aki közelít…
– Ebből tudod mire jövök rá? Hogy neked sokkal fontosabbak a külsőségek, mint a belső tulajdonságok.
– Ez nem igaz. Amin lehet javítani, azon javítsunk!

– beszélték meg a konyhában, míg végül a férj beadta a derekát, és engedte Kornéliának, hogy fújós festékkel színezze át a haját.

Mikor elkezdte festeni a hajam, és közben láttam nevetni… ha ez kellett hozzá, akkor minden héten fesse be, és nevessen nagyokat

– fogalmazott később János, mire Kornélia is elmondta a kamerának, hogy nagyra értékelte, hogy a férje igent mondott neki, és azzal, hogy képes volt ellazulni, akkorát nőtt a szemében, hogy még egy puszit is adott neki.

A hajfestést illetően végül megegyeztek abban, hogy az ősz jobban állt Jánosnak.

Kapcsolódó
Házasság első látásra: „Nem nagyon találtam szavakat” – János elmagyarázta Kornéliának, mi mindenre kell odafigyelnie a lakásában
Hangsúlyozta, hogy a díszpárna például csak dísznek van, nem arra, hogy ráfeküdjön az ember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik