Élet-Stílus

Bánsági Ildikó a Holdtól szokta megkérdezni, hol van a lelki társa

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
A színésznő húsz éve vált el, máig nem mondott le róla, hogy újra párra lel.

2003-ban ért véget Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor 25 éves házassága, melyből két közös gyerekük, Gáspár Kata színésznő és Gáspár Gergely zenész született. Bánsági a Szavakon túl című műsorban arról beszélt, hogy még húsz évvel válása után sem mondott le arról, hogy párra leljen. A színésznő azt mondta, kiabálni is szokott a Holddal, hogy hol van a lelki társa.

Az ember elválik, és nem akar egyedül élni. De most már ezt nem mondhatom, mert vagyok annyi, amennyi. És ez már nem feltétlenül fizikai dolog, bár ezt nem tudom, nem lehet tudni… Legalább csak beszélgessünk! Vágyom rá, hogy jöjjön, hogy beszéljek, főzzek, csináljak, hogy legyen valaki, aki a társam. Mert nem megyek el egyedül nyaralni a tengerpartra, mert nem jó egyedül nyaralni. Sehol nem jó egyedül, ha nem tudod megosztani a társaddal, hogy »nézd, milyen gyönyörű!«

idézi a story.hu a színésznőt.

Bánsági Ildikó arról is beszélt, hogy nem feltétlenül veszi észre, ha valaki közeledik hozzá, erre már volt férje is felhívta a figyelmét. „Azt mondta az én Sándorom, »Ildi, téged baltával kell fejbe vágni, hogy észrevedd, hogy tetszel annak az embernek!« És lehet, hogy igaza volt. De ha egyszer nem vettem észre! Olyan volt már, hogy az utcán észrevettem, hogy megy egy férfi… De hát nem lehetett, mert mentem a forgalomban. Pedig úgy szerettem volna kiugrani, hogy »Állj meg, hé! Ki vagy te? Hogy hívnak?«” – mondta a színésznő.

Most már nem merek felnézni sem egy pasira, hát nem úgy van az! Ugyan már! Hát az én koromban nem úgy működik ez a dolog, hogy elhiszed, hogy van… Vagy lehet, hogy valahol a világban van, és én nem mentem oda, hogy megtaláljam.

Év elején Gáspár Sándor is beszélt ugyanebben a műsorban a válásról:

Kapcsolódó
Gáspár Sándor kudarcnak élte meg Bánsági Ildikótól való válását, amit hat-hét évbe telt kihevernie
Úgy érzi, annak idején képtelen volt kimutatni a szeretetét, de mostanra sokat fejlődött ebben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik