Élet-Stílus

Megyeri Csilla a majdani esküvőjéről: Olyat nem szeretnék, hogy besétálunk a hivatalba, és gyorsan két tanúval összeházasodunk

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Egyelőre nem tervezik az esküvőt Molnár Zsolttal, ha viszont meggondolnák magukat, mindenképp nagy bulit csapnának.

Megyeri Csilla a napokban egy esküvői ruhás fotót osztott meg magáról a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, melynek láttán többekben felmerült, hogy talán sok évnyi jegyben járás után férjhez ment az influenszer.

A témával kapcsolatban most a Ripost kereste fel Megyerit, aki a lap érdeklődésére elárulta, hogy bár volt, aki gratulált is neki a kép láttán, az egy korábbi esküvői fotózáson készült róla, Molnár Zsolttal pedig egyelőre nem tervezik a házasságkötést.

Bár el vagyunk jegyezve, de köztünk nagyon jól működik ez a »véd- és dacszövetség«, szóval mi papírok nélkül is jól elvagyunk, vagy éppen nem vagyunk jól el, de az más kérdés

– fogalmazott az influenszer, hozzátéve: az esküvő per pillanat sem neki, sem a vőlegénye számára nem olyan fontos téma.

Nyilván, ha a párom olyan lenne, aki azt mondja, hogy márpedig a feleségem leszel és ez egy nagyon fontos momentuma kell, hogy legyen az életünknek, akkor már biztos lett volna esküvőnk. Igazából nem tudom, lehet, lesz egyszer egy jó nagy buli, egy ilyen kétnapos. Arról biztos beszélnének sokan. De annyi minden más van az életünkben, hogy most így jól vagyunk, majd lehet egyszer, X idő után vagy gyerekek után úgy döntünk, hogy csinálunk egy lagzit, de egyelőre nem fontos.

Ugyan jelenleg nincs tervben a nagy nap, Megyeri elismerte, hogy egy-egy ilyen fotózás alkalmával ő is esküvői hangulatba szokott kerülni. Ám mint mondja, ez az érzés amilyen hamar jön, olyan könnyen is múlik el.

Nyilván nem ezen a papíron fog múlni, hogy együtt vagyunk-e. Olyat viszont nem szeretnék, hogy besétálunk a hivatalba és akkor gyorsan két tanúval összeházasodunk. Tehát ha lesz, akkor tényleg egy igazi nagy bulit csinálunk a barátainknak

– zárta le a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik