Élet-Stílus

Az álommeló: Szilveszter köszönés nélkül távozott, miután Balogh Levente kirúgta

RTL
RTL
A többiek szerint ez tiszteletlenség volt a kiesett jelölt részéről.

Az álommeló hatodik részében a jelöltek Balogh Levente egyik legkedveltebb feladatát látták el, a komissiózást (egyike a raktározás alapfolyamatainak). Három csapatból kettő várakozáson alul teljesített, köztük a Szilveszter által vezetett csapat – őket Balogh az elnöki irodába rendelte, hogy átbeszéljék, miért teljesítették gyengén a feladatukat.

Időbe telt, mire megértettük, hogy van bestruktúrálva a rendszer, mit hol találunk meg. Kódfejtenünk kellett, és ez nekünk egy kicsit lassabban indult be

értékelte a helyzetet Szilveszter. Társai szerint a feladat rajta csúszott el.

Ez katasztrófa! Erre nem tudok mit mondani. Szilveszter, ön volt a csapatvezető, úgyhogy úgy látom, ön nem alkalmas arra, hogy elnöki asszisztens legyen, ezért az ön számára véget ért a megmérettetés

– mondta Balogh Levente, miután Szilveszter felpattant, megköszönte a lehetőséget, kezet fogott az elnökkel és segítőivel, jelölttársaitól azonban nem búcsúzott el.

„Szilveszter, elköszönhetünk?”

„Nem, megyek. Nem akarlak titeket zavarni. Fókuszáljatok a versenyre! A legjobbakat!”

„Ez így kicsit megalázó. Tiszteletlen velünk szemben” – vélekedtek a többiek.

Balogh a másik rosszul teljesítő csapat vezetőjét, Fruzsit is hazaküldte, aki a feladat teljesítése közben elkövette azt a hibát, hogy lehalkította a telefonját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik