Élet-Stílus

Az álommeló: Egy jelölt az első napja után e-mailben mondott fel

Nem jelent meg a munkában, és a telefonhívásokra sem reagált.

Az álommeló évadnyitó epizódjában Kincső már az első feladatnál úgy döntött, hogy visszalép a versenytől. A keddi adásban az ő helyére érkezett meg Márti, ám ő sem sokáig versenyzett az elnöki asszisztensi pozícióért.

Balogh Levente a soron következő napon a tervezettnél két órával előbb akarta megkezdeni a munkát, ezért segítője, Farmosi Larisza éjfél után körbetelefonálta a jelöltjeit, hogy tudassa velük, korábbi kezdéssel indul a nap. Farmosi azonban nem ért el mindenkit, köztük Mártit sem, ám utóbbi az eredetileg megbeszélt időpont után sem érkezett meg a verseny helyszínre – derült ki a szerdai adásban.

Amikor már mindenki más munkába állt, Farmosiék tovább próbálkoztak, ám Márti továbbra sem reagált a hívásaikra. Végül egy e-mail érkezett tőle, melyet Balogh Leventének címzett.

Megtudtuk a választ, hogy Márti miért van távol. Érkezett tőle egy e-mail, ami neked szól. Nem olvasom fel végig, a lényegét mondom el neked, ami az, hogy bejelentette a felmondását

tudatta a hírt dr. Krasznai István Balogh Leventével, aki azt kérte segítőitől, hogy töltsék fel a megüresedett helyet egy másik jelölttel, aki jelenleg várólistán van.

Kapcsolódó
Az álommeló: Egy jelölt már az első feladatnál kiszállt a versenyből
Balogh Levente szerint több ezer embertől vette el a lehetőséget, hogy versenybe szállhassanak az elnöki asszisztensi pozícióért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik