Élet-Stílus

A milliomosnő három hónapos próbaidőt vezetett be randevúi során

A milliomos vezérigazgató szerint az egyetlen valódi feladat, hogy a „természetes élőhelyén figyeljük meg az állatot”.

Egy építőipari cég vezérigazgatója elárulta, hogy három hónapos próbaidőt vezetett be randijai során, ami alatt egyértelmű feladatokkal látja el a „jelentkezőket” – írja a Mirror.

A Sydney-ben élő Charlie Puchala szerint a férfiak eleinte nevetnek és humorral fogadják az ötletet, de mikor elküldi nekik „a munkaköri leírást”, megértik, hogy komolyan gondolta, és „engedelmesen” néznek a feladat elé.

Meghatároztam egy rövid próbaidőszakot a kívánt eredmények pontos felsorolásával, és egy mérőszámot, hogy a három hónapos időszak alatt mennyire volt megfelelő az interakció ehhez képest. A szakmai mérföldköveinkhez próbaidőszakokat állapítottunk meg, amelyek hatékonyan működnek és rendkívül eredményesek – akkor miért tulajdonítunk kisebb jelentőséget a személyes interakcióinknak a randizás során?

– teszi fel a kérdést a magánéletében is ízig-vérig üzletasszony.

Mint mondja, ezzel támpontot ad potenciális élettársainak, akik utólag önreflektíven értékelhetik saját teljesítményüket. Szerinte az egyetlen valódi feladat, hogy a „természetes élőhelyén figyeljük meg az állatot”, hiszen csak így látni, milyenek valójában.

A három hónap leteltével felméri a férfiak lelkesedési szintjét, hogy képesek-e készséggel teljesíteni a követelményeket, valamint a kapcsolatuk érzelmi és mentális előrehaladtát is vizsgálja. Ha minden eredmény megfelelő, a pár komoly kapcsolatot kezdhet. Emellett Charlie Puchala fontosnak tartja a titoktartást, valamint azt, hogy partnerei ne tartsanak igényt a vagyonára. Aki nem írja alá a próbaidőszakra vonatkozó leírást, azzal nem hajlandó randevúzni.

A milliomosnő akkor hozta ezt a szabályozást, mikor felismerte, hogy az izgalom és a romantika mennyire elhomályosítják ítélőképességünket egy kapcsolat kezdetén. Úgy véli, a többi nőnek is követni kellene példáját, ha sikeres kapcsolatra vágynak – miközben az is igaz, hogy e szavak írásakor ő éppen szingli, ami megkérdőjelezi a módszer eredményességét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik